Vingklippt Falkvinge?

C och miljöpartiet står Piratpartiet närmast enl. Falkvinge. Hur han skulle få en fungerande relation ihop med Maudan är det nog många av Piratpartiets medlemmar som ifrågasätter. Kanske är det hans borgerliga bakgrumd som börjar lysa igenom? Något som jag själv ifrågasatte inför EU valet och möttes av en storm av protester från Piratpartisterna. Det vore intressant att få höra kommentarerna från samma debattörer om Falkvinges utspel nu.

                   

Kommentarer
Postat av: Rick Falkvinge (PP)

I vanlig ordning klipper TV4 som de vill (och jag kommer att blogga mer om det senare).



Jag nämnde V också, och att V ligger nära oss i de frihetliga frågorna, men det var tydligen inte lika intressant...



Vad gäller C, så ligger vi ljusår från deras partiledning, men närmre de frihetliga delarna av politiken som har lagts fram på stämman (och raskt prioriterats bort av partiledningen).



Med MP har jag bara ett mindre prioritetsproblem, de tycker rätt i det mesta, men kompromissar bort det för att få igenom klimatpolitik.

2009-08-14 @ 14:23:52
URL: http://rickfalkvinge.se
Postat av: Nisse

Piratpartiet och centerpartiet står nära varandra i integritetspolitiken, i alla fall på pappret. Sen är ju dock problemet att centern sålt ut all sin politik för att få sitta i regering.

Men i en perfekt värld skulle centern vakta Sveriges folks integritet hyfsat väl.

Det är troligen detta Falkvinge menade.

2009-08-14 @ 15:51:02
Postat av: Oven

Det var synd att du inte utvecklade din syn på V lite mer Rick, Vad du tycker är bra respektive inte så bra. Men det kanske du gör snart?

Annars är det väl typiskt media hur de rappoerterar, de är som det finstilta i ett försäkringsbrev.Bra att du klargjorde hur de gått tiilväga.

2009-08-14 @ 16:58:35
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0