Moderata mytomaner.

Till dessa hör definitivt Gunilla Levén, moderat oppositionsråd i Västra Götaland. Man undrar verkligen om det kan vara lagligt när man sitter i en fötroendeposition att vräka ur sig vad som helst och ljuga hur som helst?
"Utgångspunkten för oss moderater är att sjukvården ska vara gemensamt solidariskt finansierad via skatten, ges efter behov och vara tillgänglig för alla."
Detta vräker människan ur sig i en debattartikel på Lidköpingsnytt och antagligen kommer det en publicering även i NLT på fredag.
Moderaterna gör precis allting för att det inte skall vara som i ovanstående citat. Det bekymrar tydligen inte Gunilla Levén det minsta, lika lite som Filippa Reinfeldt bryr sig om alla de som åsidosätts tack vare hennes privatiseringspolitik i Stockholm. Om det skulle finnas ett enda uns av sanningshalt i Levéns lögn, så varför vill man då sälja ut så mycket som möjligt av vården? Ja till och med sjukhusen vill de sälja. Återigen kommer man in på ordlekar. Det verkar vara det som är det "nya" hos det gamla högerpacket. Brödet åt herrarna och smulorna till folket. En sak sätter de iallafall fingret på med sina politiska lögner och det är att psykiatrivården verkligen behöver rustas upp.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0