Vad är det för fel i huvudet på Maud?

Nu står kärringen och anklagar oppositionen för att vara för bonusar. Något hon själv talade sig varm för förra veckan samtidigt som Borg var emot men regeringen ändå tagit bort spärrarna mot. Är hon så totalt väck så är det väl snart dags för tvångströja!
Att sossarna har problem med LO och dess tvetydighet är ju en sak, men att anklaga oppositionen, där går gränsen.
Bra, Lars Ohly som klart och tydligt redovisade för Vänsterpartiets ståndpunkt mot bonusar, pensionsvederlag och orimligt höga löner. Tur att det finns ETT parti med trovärdighet i riksdagen i.a.f.


Kommentarer
Postat av: Ronny

Att kappvändaren Maud skulle kliva ner från sin högt uppsatta tron är väl knappast troligt. Däremot är jag övertygad om att den andra oduglingen i maktposition, Wanja Lundby-Wedin måste tvingas bort om hon inte väljer att självmant avgå. Det senare vore självklart att föredra. Oppositionen skall inte behöva forsla runt detta lik i lasten, det kommer i så fall att kosta.

2009-03-27 @ 11:16:26
URL: http://ronson.blogg.se/
Postat av: Blueberry Bengt

En applåd för Maud! Nä tack... håller helt med. Hon kan inte vara riktig i hövvet. Visst kan man tycka att högern är ute och cyklar ibland (läs ofta) men Maud hon slår ju alla rekord. Spån och åter spån!

2009-03-27 @ 22:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0