Dagens partiledardebatt.

Det var intressant att se dagens partiledardebatt. Mona Sahlin, av alla, sopade banan med Reinfeldt o co så de troppade ner från podiet som våta hundar. Och jag som kritiserat henne (med all rätt) ganska rejält tidigare. Men dagens insats skall hon ha en stor eloge för. Hon fick nog tuppkammen att växa på många sossar misstänker jag.
Och Maud Olofsson fick kritisera oppositionen och slå sig själv för bröstet inför enbart de egna "entusiasterna". Vilket minspel hon fick. Det var dagens absoluta höjdare!
Lasse tog upp fransmännens lagstiftning när de förbjöd alla medborgare att ligga under broarna som ett bra exempel på hur alliansens sjukvårdspolitik fungerar. De skapar regler som bara kommer de redan välbesuttna till gagn precis som i exemplet med den franska "brolagen". Naturligtvis var det inga välbesuttna som låg under broarna så de drabbades inte. Oppositionen har gjort ett starkt jobb denna veckan. Fortsätt i samma anda så blir det en jordskredsseger nästa år. Det gäller att hålla ihop laget!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0