Har SAAB blivit "finanspolitik"?

EU kommissionen kan komma att sänka Koenigseggs köp av SAAB. Innan SAAB får lånet från Europeiska investeringsbanken vill kommissionen försäkra sig om att SAAB inte hade ekonomiska problem förra sommaren???????
Precis som om det skulle vara någon hemlighet att SAAB inte gått så särdeles bra ekonomiskt de senaste tio åren. Man undrar vad de menar egentligen. För mig verkar det som "taskspeleri" på högsta nivå, ja faktiskt helt i klass med Reinfeldt och Putins taskspeleri ang. gasledningen. Skillnaden här är väl att man istället för att komma till skott med något nu tydligen försöker sabotera något. Undra vilka bilföretag i Europa som ligger bakom detta?
Läs Dagens Arbetes artikel om lånefördröjningen.


Kommentarer
Postat av: Ronny

Hej Ove



Du liksom jag reagerar på hur EU hanterar det de själva väljer att kalla "den fria konkurrensen". Självklart har det stått en eller tio lobbyister från de största biltillverkarna och klappat pappa EU på axeln och vips är SAAB/Koenigsegg en livsfarlig uppstickare på bilmarknaden, en uppstickare som man enkelt knäcker genom byråkratiska cirkuskonster. Världen med EU involverad är superkorrumperad, tyvärr bara att inse sanningen. Vi som såg programmet med Skavlan ikväll fick verkligen vatten på vår kvarn, världen är en enda ekonomiskt och dessutom livsfarlig superkorrumperad kompott!!

2009-11-06 @ 23:37:04
URL: http://ronson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0