Putin köper det svenska elnätet?

Man tror ju inte det är sant när man ser rubrikerna. Vattenfall vill sälja hela det svenska elnätet. Har det helt och hållet slått slint mellan öronen på idioterna i Vattefalls ledning? Ja vice vd Hans von Uthman sägs ha motsatt sig en försäljning. Enligt TV4 ska kritiken ha lett till att Uthman nu får lämna sitt jobb. "Antingen är ni med med annars är ni emot mig", som Bush sa. Detta skall föreställa Sverige på 2000 talet.
Det är vd:n och koncernchefen Lars G Josefsson som, trots stora protester i Vattenfalls ledning, påstås vara drivande. Det finns institutioner för en sådan fullständig idiot, använd dem.
Jag undrar hur reaktionerna skulle bli i landet om Calle Bildt och Reinfeldts numera förtrolige vän Putin visar intresse och rentav köper det svenska elnätet? Ja Bildt blir väl förstås nöjd, han har ju själv stora ekonomiska intressen i Ryssland. Se bara hur det gick med gasledningen. Men säkerhetspolitiskt borde det vara helt omöjligt att genomföra en sån affär.
Vakna nu svenska folk innan vi är helt utsålda. Ska vi inte ha någon nationell självständighet kvar? Det talas ju så mycket om individens. Det finns nog ingen individ i Sverige som kan betrakta sig som fri eller självständig om allt av värde i landet sålts ut till utländska intressen. Sparka ut Reinfeldts rövarband 2010 och låt aldrig detta rövarpack få ens en chans att komma i närheten av någon makt fortsättningsvis. Rösta för att komma tillbaka till framtiden!

Rösta V.




Kommentarer
Postat av: Ronny

Hej Ove



Var på väg att skriva om denna ofattbara idioti men hejdade mig i sista stund. Hörde Vattenfallschefen igår på teve och inbillade mig att nån redan idag skulle dementera detta häpnadsväckande utspel. Inte ett ord från varken Reinfeldt eller Olofssonskan, men de sitter väl antagligen och finslipar på hur de skall presentera utförsäljningen för Odell, denne landsförrädare som tömt landet på de resurser vi tidigare varit stolta över. Ja du Ove, dags att alla borgerliga medlöpare börja vakna till sans. Det borde inte längre vara "Lidingöfffiiiiiint" att vara moderat, det borde enbart vara pinsamt på gränsen till kriminellt enligt mig.

2009-11-10 @ 22:45:45
URL: http://ronson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0