Verkligheten kommer ikapp allianspatrasket mer och mer!

Ja det kanske är en överdrift att kalla dem patrask men sådan är ju kvällstidningsjournalistiken idag så även en mossig farbror som jag får väl göra mitt bästa för att haka på de trender man fortfarande klarar att uppfatta ;-)
Men att höra Maudan ang. Vattenfallsturerna stå och anklaga den gamla sosseregeringen för ansvaret ang ett kärnkraftsavtal i Tyskland som skrevs 2008 det blir lite för mycket. Vilken enorm sossenoja det måste vara i den stackars Alliansen. Mindervärdeskomplex blir ju närmast en underdrift i sammanhanget.

Och den stackars Littorin, ni vet han som köpte en examen men vägrade att visa upp sitt s,k, examensarbete, han är stämd på 1,8 miljoner av sin ex hustru uppger Politikerbloggen. Ex hustrun vill ha 37 000 i månaden i underhållsbidrag men se det "klarar" inte Littorin.
”Sven Otto Littorin [har] ingen förmåga att utge det mycket höga yrkade beloppet, om totalt 37.000 kr i månaden, oavsett om Sven Otto Littorin har en god inkomst.”
Vad gör karln med alla pengar då? Det kan väl knappast gå till "studieskulder" i.a.f.

Och gammelmoderaten Bo Lundgren har tydligen "en hund begraven" vad det gäller den beryktade Carnegieaffären. Vid en debatt på Sturecompagniet fick han ett raserianfall och lämnade hela tillställningen när han fick några vassa frågor av bl.a. professor Erik Nerep från Handelshögskolan uppger Realtid.se. Ingen rök utan eld säger jag. Visar man en sådan "härskarteknik" i en debatt i en så aktningsvärd omgivning ligger det definitivt en hund begraven någonstans i Lundgrens svarta samvete. T.o.m. Finansinspektionens representant har fått sig en överhalning av Lundgren i frågan. Då skall man veta att Finansinspektionen är den myndighet som är satt att granska att allt går rätt och riktigt till i maktens korridorer. Skall bli mycket intressant att följa vad som kommer ut av detta i förlängningen. Antagligen lär vi aldrig få veta sanningen om det inte blir ett maktskifte i nästa val. Ytterligare ett skäl till att rösta rätt (rött) 2010.

Det blåser allt kraftigare kring högerspökena i Sverige!

 

Rösta rätt, rösta V.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0