Första vargen nedlagd! :-I

Enl. TV4:s morgonprogram hade den sk Hagforsvargen nedlagts på förmiddagen idag. Att detta är en mycket infekterad fråga visade sig återigen då de jägare reportern pratat med varken ville låta sig intervjuas eller låta sig filmas. Lite skillnad mot förr då hela socknarna engagerade sig i vargjakten. Men idag är vi ju så mycket mer "toleranta" mot allehanda företeelser, sägs det iallafall. Denna tolerans visas verkligen idag av en s.k. "storbloggare" som tydligen lider av starkt psykopatiska drag, han beter sig iallafall så, när han efter att ha stoppat mig från att lämna kommentarer ändå har mage att hänvisa till en av mina rubriker i sina kommentarer och där också dra slutsatsen att jag nog inte mår så bra. Man får verkligen hoppas att inte sådana fega odemokratiska diktatorsfasoner någonsin ges tillfälle att komma in i några styrande församlingar när det gäller vänsterflanken i allafall. Det räcker gott med den härskarteknik Alliansarna använder sig av. Låt dem behålla den för sig själva.


Kommentarer
Postat av: CL

Skönt att det finns ngn som vågar nyansera en annars mycket onyanserad debatt.

2010-01-02 @ 13:43:33
Postat av: olle B

Tack Oven. Bry dig inte om Ginge. Vi är många vänsterpartister i norra värmland som inte gillar varg. Ginge är bosatt i Haninge och där lär det inte finnas många vargar

2010-01-02 @ 14:09:19
Postat av: Oven

Ja han visar verkligen vad feghetens kranka ansikte står för, ynkligheten personifierad. Tråkigt för när man vet hur han agerar försvinner ju allt vad trovärdighet heter även i andra frågor. Karln har väl för lite att göra antagligen.

2010-01-02 @ 14:16:24
URL: http://ovenordstromwebblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0