Curt Wrigfors, en Kristdemokrat?

Det är en sak att predika etik och moral men en helt annan att sedan leva upp till det själv.


Kommentarer
Postat av: Curt Wrigfors

Curt Wrigfors predikar etik och moral. Använder Du som utgångspunkt för en kommentar. Även om jag hyllar principen om etik och moral. Jag predikar inte varken etik och moral eller något annat budskap. Du utgår från att ett mediaprogram är sant.

Jag har anmält TV4-programmet som Du åsyftar till Granskningsnämnden för radio och TV p.g.a. en mängd felaktiga påståenden.

2010-04-09 @ 08:36:54
Postat av: Oven

Jag utgår från ditt beteende i programmet när du flydde och vägrade svara på några frågor. Hur många konkurser var det du gjort?

2010-04-09 @ 10:36:31
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/
Postat av: Curt Wrigfors

Granskningsnämnden för radio och TV beslut den 13 december 2010 gällande anmälan mot Fuskbyggarprogrammet med Curt Wrigfors:



”Programmet kritiseras men frias. Granskningsnämnden anser att det brister i förhållande till kravet på saklighet.



Curt Wrigfors kommentar till Granskningsnämndens beslut är följande:



Jag är naturligtvis nöjd med att Granskningsnämnden kritiserar programmet och att de konstaterar att programmet brister i saklighet.

TV4 ska naturligtvis granska missförhållanden. Men Sättet att redovisa resultatet av granskningen i mitt fall visar dock att man inte haft något intresse av att ge en balanserad och korrekt bild av omständigheterna, man undanhåller de av oss redovisade omständigheterna och förhållandena. TV4 hade innan programmet sändes kunskap om samtliga av oss påpekade felaktigheter i programmet utan att rätta till dem, samtliga redovisade omständigheter visar på en avsikt att smutskasta, förtala, brist på balans.

2010-12-13 @ 16:02:06
Postat av: Oven

Att programmet blivit fällt för osaklighet friar ju knappast dig från vad du gjort. Du svarade heller aldrig hur många kk du har bakom dig.

2010-12-14 @ 08:35:28
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0