Gävlelandstinget utmärker sig, men knappast positivt.

Alf Norberg (V) intervjuas i Radio Gävleborg tillsammans med sossen Tommy Berger som inte verkar vara den mest självrannsakande i det politiska släktet om man säger så. Reportern går på ganska friskt mot Berger som ändå inte verkar vilja förstå. Ironiskt att intervjun då handlar om kritiken som riktats mot landstingsledningen från 89 läkare på Hudiksvalls sjukhus ang. ledningsbrist. Berger stoppar likt en struts huvudet i sanden. Klicka på länken och lyssna: http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=2261129&BroadcastDate=&IsBlock=

Detta är ju för övrigt ett av landstingen där sossarna är med och bidrar till det Svenska sönderfallet av välfärden. Varför? Bollnäs sjukhus vill de sälja ut det mesta av och allehanda verksamheter privatiseras, bl.a. städningen. 122 städare följde med över när Gävlelandstinget sålde ut denna verksamhet. Nu är 40st av dem uppsagda efter endast en månad. Borde man inte (även om man är sosse) fråga sig vari samhällsnyttan ligger? Det är ta mig tusan inget annat än en ren och skär skandal. Jag hoppas att Alf N. kan dra nytta av alla missgrepp som skett under den nuvarande landstingsledningen där och kraftigt öka antalet V röster i september. Det är han sannerligen värd.
Läs om städutförsäljningen hos Kommunalarbetaren.

Sjuka landstingsledningar med sossar i ohelig allians finns det tyvärr fler exempel på, bl.a. i Västra Götaland. Här vill man återigen höja regionrådens löner med 12% samtidigt som pensionärena får finna sig i sänkta pensioner. Tala om att gå i otakt med verkligheten!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0