Kvinnlig joggare dödad av vargflock!

Så har det då hänt det som de oseriösa vargbloggarna hävdar inte kan hända. En 32 årig kvinnlig joggare dödades av en grupp vargar i Alaska. Ironiskt att det hände i Alaska som av dessa oseriösa debattörer brukar användas i debatten som en jämförelse på att vi skulle kunna härbärgera ca 5-6000 vargar i Sverige. Vad man inte nämner är att i Alaska som är 4 ggr så stort som Sverige är invånarantalet 640 000. Undra hur det skulle se ut här om vi hade 5-6000 vargar med en befolkning på över 9 000 000?
Vi får väl hoppas att vi slipper ngn liknande tragedi här hemma men man skall dock inte lura människor att tro att något liknande inte skulle kunna inträffa här. Då tar nog denna debatt en helt annan vändning.
Artikel i Expressen.






Kommentarer
Postat av: Jerker

Även om det nu stämmer, trots att det är osannolikt, så är det så att älgar och hundar dödar betydligt fler, och dem vill inga utrota mig veterligen...

2010-03-13 @ 21:37:11
URL: http://alltidrottalltidratt.bloggspot.com
Postat av: Oven

Jaså du Jerker. Hur gick det för älgen i veckan som uppträdde hotfullt mot skolbarn och vuxna? Du kanske missade det på nyheterna men den älgen sköt de direkt, fast den inte dödat ngn!

2010-03-13 @ 22:11:49
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0