Ostabilt läge i England.

Ingen egen majoritet för något parti i England men en framgång för Tory's. Ser med spänning fram emot fortsättningen. Hörde Reinfeldt i radion i morse och likt ett barn så talade han hela tiden om Englands Moderater resp. Englands Socialdemokrater och att det var Moderater som segrat, dock ej tillräckligt stort. Han tar alla tillfällen i akt denne imbecille man, men om han ngn gång tänkte lite längre än näsan räcker och istället för att enbart försöka vinna lite billiga poäng ser till det politiska så har han inte så mycket att glädjas över. Englands Moderater är motståndare till både EMU (Euron) och EU:s överstatlighet, så vad är det egentligen han gläds över???????????
Tycker faktiskt själv att det var synd att inte Tory fick egen majoritet för i takt med att EMU gungar pga Greklandskrisen så kanske en Toryseger kunde varit ett ordentligt steg på vägen mot ett kraftigt reformerat EU.
Men det är förstås bara en del av det hela, alla andra nackdelar politiskt lär väl Englands folk bli varse i verkliga livet med utslagning och fattigdom som följd.

Ser man kanske EU som ett hot mot Storbrittannien?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0