Volvo gjorde en Skoda!!!!!!!!

Nej, man har naturligtvis inte tillverkat en Skoda men man gjorde om Skodas groda från 80-talet då Trafikmagasinet visat Skodas undermåliga vägegenskaper genom att välta vid ett simpelt undanmanöverprov. Skodas generalagent som då fanns i Helsingborg skulle visa hur fel Trafikmagasinet haft och bjöd in pressen till ring Knutstorp för en uppvisning. Vad som hände? Jo det har ni nog redan räknat ut. Till allas förtjusning så välte även de med bilen.

Nu var det alltså Volvos tur (eller otur) att kopiera denna fadäs, även om det nu gällde ett annat test. Helt otroligt att man inte har bättre koll på grejorna och speciellt nu i detta känsliga läge då Kineserna tar över ägandet i bolaget. Kan tänka mig hur rubrikerna ser ut i resten av västvärlden och man behöver ju inte gå längre än till sig själv och alla ironiska historier som drogs ang. Skoda då. Skadeglädjen är den sanna glädjen sägs det ju.
Nåväl, Skoda har ju kommit tillbaka med buller o bång och idag är det ingen som nämner deras fadäs längre så Volvo kan nog se framtiden an med tillförsikt trots allt.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0