Och när skall folk inse?

Nedanstående skrivning har jag hämtat från Dagens Arbetes debattsida och är insänd av sign. Lars Metallare i Stockholm. Den beskriver på ett klockrent sätt hur världsförhållandena ser ut i det större perspektivet. När skall folk också inse detta? "Nya" Moderaterna har insett det genom att manipulera folk att tro att de är någonting annat än vad de egentligen är och har därmed också lyckats hjälpa storfinansen att suga ut folket.

"Det största hotet mot framtiden är den hjärntvätt som imperialismen dagligen genomför av sina medborgare. Vägledda av den kristna religionen kallar man sina krig i Afghanistan, i Irak och i morgon i Iran för "fredsmissioner".

Signaturen Ingo och andra är så förblindade av sin avundsjuka, implementerad av de senaste decenniernas regeringar i Stockholm, Washington, London osv, att de inte ens räknar dessa krigs hundratusentals offer som döda människor.

Dessa hundratusentals arbetande människor, deras barn och familjer är de offer som krävs för att den fortsatta diktaturen av några tusentals finansfamiljers världsherravälde skall bestå. Då en allt mindre del av deras profiter tillfaller arbetande människor växer avundsjukan, kultur- och religionskonflikterna fram. Dessa utnyttjas av dagens politiker världen runt, med några få undantag, för att med olika metoder och taktik splittra de arbetande från varandra.

En arbetarpolitik värd namnet måste därför ställa sig över dessa konflikter och ena arbetare över gränser och kulturer genom en kamp mot storfinansens välde och deras krig för en värld i fred och välstånd."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0