Bra start på det nya året.

Iaf om man får vara lite egoist. Gårdagen avslutades med födelsedagsfirande där levande dragspelsmusik förgyllde tillvaron, skickligt spelad dessutom. Det var en riktig höjdpunkt.

Idag blev det ett besök i Sparbanken Lidköping Arena där Villa tog emot Broberg från Söderhamn. En jämn match där skillnaden mellan lagen kunde stavas David Karlsson som avgjorde i andra halvlek med ett hat-trick. 5-3 slutade bataljen och Broberg är verkligen ett lurigt och bra lag som alltid är sevärda.

Såg sedan på TV4 nyheterna att den gamle PG Gyllenhammar kritiserade Silvias uttalande ang. sin far och hans eventuella samröre med nasisterna i 30 talets Tyskland. Närmast patetiskt att höra och att han kritiserar Silvia dessutom.
Vad förväntar han sig att hon skall säga om sin far? Barn brukar se upp till sina föräldrar och det är knappast revolutionerande att även Silvia gör så. Dessutom kan man knappast begära att barn skall förstå och sen i vuxen ålder ha synpunkter på sådana händelser. Hon tycker säkert att det som hände är lika fruktansvärt som alla andra och man är ju på sätt och vis också offer för den tid man lever i. Samma diskussion var ju för övrigt uppe ang. Ingvar Kamprad och att han skulle haft nasistsympatier i ungdomen. Ja ungdomar är påverkbara och gör fel, men att dra det livet ut är ju närmast löjeväckande.
Ja det var nästan att man kände sig som en liten royalist där, men så illa är det inte. Blir bara fruktansvärt upprörd när man på ett oseriöst sätt anklagar människor för saker och ting som de inte haft en möjlighet att påverka själva.
PG, lägg ner! Du har definitivt gjort ditt i offentlighetens ljus. Förklara istället på vilket sätt du anser dig berättigad att fortfarande få 4 miljoner om året av Volvo personvagnar? Det var länge sen du utförde något arbete för dem!

Det hade varit mer klädsamt om PG haft några synpunkter på Berlusconi och hans samregerande mad fascisterna i dagens Italien Här är Berlusconi på bild tillsammans med Moderaternas Jonny Munkhammar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0