Stäng glappet G.P.!

Brukspatronen och Moderaten som kallar sig Socialdemokrat, Göran Persson har nu tydligen fått bra betalt av näringslivstopparna för att gå ut och propagera för att Sverige skall ansluta sig till EMU-pakten för att lämna över makten över den svenska budgetpolitiken till Bryssel. Han har tydligen svårt att acceptera demokrati och att folket inte tyckte som honom. Syftet är väl att ytterligare desorientera ett antal sossar för att alliansen enklare skall få igenom detta i riksdagen. Folket lär aldrig mer få säga sitt efter att vi sagt nej till EMU. Jo förresten, en möljighet finns det och det vore att V fick egen majoritet!

En annan som var ute på irrfärd i dag igen var den lilla igelkotten här hemma som inte förstått att han borde sova nu. Det gjorde lite ont att se honom irra runt i snöovädret som nu är över oss. Kanske fär kalla honom för GP nu när han också är ute i ogjort väder!

En ny opinionsundersökning kom idag. MP fick 15% och S 23%. V hade också ökat knappt 2% men det var före Jonas Sjöstedt! Skall bli kul att se vad Jonas effekten får för inverkan om någon månad. Dock är det enbart undersökningar vilka inte har något med valresultat att göra. Att MP får så höga opinonssiffror är dock för mig ganska förvånande. man säger sig vara emot konsumtion i form av kött och alkohol samtidigt som man röstat för sänkt restaurangmoms! Verkar inte som om detta samband nått ut till folk riktigt än. men troligen är det ett antal desorienterade sossar som sagt att de nu stödjer MP. Men det kommer garanterat att ändra sig igen.

Fet o dryg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0