Göteneborna göre sig ej besvär!

Medletidens Värld kommer att hållas stängt denna sommar och efter sommaren skall försäljningsprocessen återigen drivas vidare. Detta beslut togs av styrelsen för bolaget under veckan.
Från Vänsterpartiets sida har vi länge velat slopa alla planer på utarrendering eller försäljning och istället göra parken tillgänglig för kommuninnevånarna som trots allt fått betala detta debacle. En kommunal park där man kan ta med sig en fikakorg och barn (barnbarn) för en rekreationsstund som vilken annan stadspark som helst.
Tornerspelsarenan kan ju skötas av riddarföreningen precis som fotbollsanläggningarna sköts av respektive förening.
Tyvärr blev nu inte beslutet sådant så Götenes kommuninnevånare får fortsatt snällt betala till något de inte har tillträde till. Skamligt tycker jag!
Vad den fortsatta försäljningsprocessen kommer att kosta vet jag inte men jag tvivlar på att det kommer att räcka med de 80 000 majoriteten sparade på läromedel till eleverna. Sådan är den rådande situationen i Götene idag där S, M, C, FP, KD och MP styr.
De kommunala angelägenheterna kommer till korta i försöken att rädda den egna personliga prestigen för (kommunalråden?).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0