Inget ont ....... ?

Hällekis musikkår drabbades av en oerhörd tragedi när Folkets Hus i Hällekis eldhärjades natten mot lördag. 100-åriga noter och för verksamheten nödvändiga musikinstrument blev lågornas rov bl.a. Kåren behöver allt stöd de kan få för att snabbt kunna komma igång med verksamheten igen. Man har fått igång ett insamlingskonto där alla som har möjlighet kan hjälpa till. Bg 5861-7671
Jag hade hoppats att kommunen omedelbart kunnat hjälpa kåren med någon form av betalningsgaranti tills dess att försäkringsutredningar o.d är klara, för att de så snabbt som möjligt skulle kunna komma igång med verksamheten. Vet att det kommer att vara ett extra KS inom kort så jag hoppas att även denna fråga kommer på bordet då.Måste vara oerhört slitsamt för föreningens medlemmar om de samtidigt som de skall försöka få igång verksamheten igen måste jaga för att säkra även det finansiella.
Sen får det vara nog med elände för musiklivet i kommunen. Vi får hoppas att det gamla talesättet "inget ont som inte har något gott med sig" kommer till sin rätt när dyningarna av allt detta börjar lägga sig.
Hällekiskuriren
Hällekis Musikkår
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0