Svammeldalen över för denna gång.

Stor har den blivit politikerveckan i Almedalen och säkerligen är det intressant att vara där och diskutera politik i en hel vecka. Seminarierna är säkert också intressanta, ja de, plus att träffa allehanda intressanta personer att stöta och blöta sina åsikter med,
men,
partiledartalen är ju enbart rappakalja i de flesta fall. Jonas har ju iaf konkreta förslag med bärighet i detta med att avskaffa vinstintressena i välfärden. Annars är det mest PR-trick och lite putslustiga raljeranden om motståndarna.
Statsministern hade t.o.m mage att påstå att Moderaterna var för rättsstaten och mot korruption????????
De lovade redan i februari 2011 att de skulle redovisa partibidragen.
Antingen tror han att folk är så urbota korkade att de inte inser detta eller också har han en rejält stor skruv lös? Att bara kunna med att stå och "blå"-ljuga inför folk på det sättet hade i min ungdom lett till ett kok stryk och några timmar i skamvrån. Och denne pajas skall vara vår statsminister.
Idag avslutades allt med Annie "Thatcher" Lööf. Inte ett enda konkret politiskt förslag! Men hon ville minsann åtgärda allt som de redan misslyckats med att åtgärda och det skall ske nästa mandatperiod. Jag mår illa bara jag ser henne! Hon ogilar folk som ljuger har hon sagt men hon kunde inte ta ställning om det var Maud eller statsministern som ljög i NUON-affären. Synd att hon inte fick frågan om partibidragen då, som centern påstår sig vara för att redovisa men varje gång i riksdagen röstat med M och SD liksom övriga allianspartier emot.
Undra på att folk har politikerförakt sen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0