M backar, även i politiska frågor nu!

I Lidköping vänder Moderaterna nu ryggen åt Hamnstadsprojektet. Ett projekt de själva varit oerhört drivande i och angelägna om att få till stånd. Senast förra veckan så drev de på för att projektet inte skulle tappa fart.
Tydligen är det en intern maktstrid inom Moderaterna där Annika Håkansson vill ta över från Beril Jonsson. Annika Håkansson verkar vara emot allt vad samhällsutveckling heter men har inga problem med Moderaternas fortsatta försvar av korruptionen som deras hemlighetsmakeri med partibidragen kan innebära.
Biltemas etablering i Lidköping grusades av Moderaterna! Då var kompisarnas revirpinkande viktigare än marknadsliberal konkurrens. Men det är så de inte fungerar i M. De stora orden är inget värda när verkligheten kryper dem inpå livet.
Hursomhelst så lämnar deras nyvunna populism (för det är vad det handlar om) inför valet mycket i övrigt att önska och lämnar många frågeställningar öppna. Hur har Moderaterna tänkt sig att använda området om man inte ämnar sanera det? Hur har de tänkt med reningsverket? Hur tänker de med badhus o.s.v. Och inte minst, hur har de tänkt sig att Lidköping skall öka sina intäkter?
Och i Götene har de Marcus Källander (ler). Say no more!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0