S+M i Götene = Egna syftet före lagen?

I Götene generar sig inte kommunledningen. Man fortsätter att medvetet bryta mot kommunallagen.
Trots att kommunchefen, kommunalrådet och kommunfullmäktiges ordförande vid de muntliga förhandlingarna i förvaltningsrätten den 25 april fick en föreläsning av rätten ang. kommunallagen och hur viktigt det är att ledamöterna får handlingarna i god tid så tog man i måndags återigen beslut med papperen på bordet.
KS sammanträdde kl.15 och fullmäktige kl.17. Rent missbruk av demokratin. Vilka goda föredömen dessa "förtroende"valda är för våra barn och ungdomar. Det egna syftet går före lagen. Man får väl vara glad att de inte är bankrånare iaf. Vilket underbart samhälle vi skulle ha då!
Dessutom tilläts två ledamöter ansluta efter att ärendet redan påbörjats.
2010 mässade Kenth Selmosson om att det hade varit beslut med papperen på bordet alldeles för ofta under förra mandatperioden. Det skulle det vara slut på nu, sa han. Hela mandatperioden har inte bestått av annat än papperen på bordet och rena olagligheter. Ja han lär t.o.m ha sagt till en väljare att om vi bara får makten så kommer vi att ta tillbaka verksamheten från Skara direkt. Nu är det som det är och man kan inte säga annat än att S fått en värdig efterträdare till Kenth i Åsa Karlsson. S borde stå för skrupellöshet i Götene.
Och återigen var S lierade med M. Kan knappast kallas för slump längre. Så vi lär väl se ett ökat antal fas3 i kommunens tjänst också framöver gissar jag. Det är tydligen det "bästa" som den "nya" tidens arbetarpartier förmår prestera vad det gäller politik!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0