Studenttider o underbart sommarväder.

All lycka och välgång i livet till alla nybakade studenter som idag sprang ut ur skolan. I Lidköping hade man dessutom vädergudarna med sig och de förvarnade åskvädren höll sig borta. Mycket glädje som höjer energinivåerna till det yttersta nu. Nu är det till att invänta midsommar och det firandet. För egen del blir det till att fira på jobbet hela den helgen, men det funkar det också.
 
Fick i förra veckan in en prövningsansökan till kammarrätten i ärendet om Götene kommuns köp av byggnaden borgen på området Medeltidens Värld. Hoppas en del på den faktiskt, till skillnad mot när ärendet låg för prövning hos förvaltningsrätten. Får väl återkomma när ngt ev besked kommer.
 
Moderaterna är på dekis, "äntligen" som Fylking sa. En rejäl käftsmäll fick de i EU valet och efter det har de rasat under 20% strecket i opinonen. Politik har de fortfarande ingen och det enda Reinfeldt förmår haspla ur sig är att de skall göra mer av det som redan visat sig INTE fungera. Självförtroendet är fullständigt bortblåst och luften har fullständigt gått ur.
 
Major Björklund visar också sin fingertoppskänsla när FP nu går ut med krav om att försämra strejkrätten. Tala om korkskallar!
 
Nej nu får vi avsluta med lite positiv sommarkänsla och kvällens jordgubbsplockning. Det är sommar det!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0