Kul valrörelse, tråkigt innehåll!

Valrörelsen går snart in på sin sista vecka. Har nog aldrig tidigare upplevt en så totalt oseriös valrörelse som denna.
På riksnivå har alliansen tagit oppositionens förslag under mandatperioden som sina vallöften utan minsta seriösa tanke på att genomföra dem. Höghastighetståg, som ansågs robust olönsamma för bara två år sedan är ett exempel. Bostadsbyggandet ett annat. Man tar som sagt oppositionens politiska förslag som sina utan att ha den minsta tanke på att genomföra dem.
På region-nivå och lokalnivå har man från alliansen en annan taktik. Här sprider man rena lögner och osanningar som sanningar, i försök att skrämma väljarna för framförallt oss i Vänsterpartiet.
Vårdcentraler måste stänga, unga som redan hade en anställning innan alliansens arbetsgivaravgiftssänkning hotas med avsked om det blir maktskifte o.s.v.
Rena lögner alltihop! Något som Annie Lööf (C) också bekräftade i TV-utfrågningen när hon fick frågan om inte deras förslag om höjda arbetsgivaravgifter för bankerna skulle leda till att vissa blev arbetslösa? "-Jag vet inte", blev svaret från Annie Lööf!
Som tur är har vi seriösa egna politiska förslag att visa på. Och jag tror väljarna är kloka nog att genomskåda alliansens alla lögner!
Nu byter vi regering!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0