Ska det bli ett "nytt" kommunalråd i Götene?

De partier som hållit sig borta från att sitta med fingrarna i "syltburken" Medeltidens Värld fick ökat förtroende av väljarna i Götene. Allra bäst gick det för det lokala Götenes Framtid. Dock verkar de bara ha fått ett mandat extra vilket borde varit två enl. min mening. Men så är det med beräkningsgrunderna, det blir alltid lite orättvist i någon ände. Det man förlorar på i ena valet kan man istället få fördel av i nästa val.
Skall dock bli intressant att se vilken majoritet vi kommer att få i kommunen? GF plus Alliansen? Eller GF plus S plus? Eller S plus ? plus?. Nåja, frågetecknen rätar väl ut sig så småningom. Kanske vi rentav får Anders Månsson som kommunalråd? Skulle de gå ihop med allianspartierna så är de ju största individuella parti och fullt logiskt i ett sånt läge så borde ju GF då få kommunalrådsposten! Den möjligheten finns ju inte ihop med S däremot.
Ja det skall bli intressant att se vilken konstellation som kan tänkas uppenbara sig? Skulle inte bli förvånad om S och M eller C hittade på något. Där verkar arvoden mer spela roll än väljarnas vilja.
Själva får vi väl fortsätta glädja oss åt vårt eget ökade förtroende som gav ett nytt mandat. Tackar ödmjukt väljarna för detta.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0