Mönstret blir bara tydligare!

Säga vad man vill om borgarregeringen men de genomför konsekvent sin politik som kommer att accelerera segregationen i samhället under de nästkommande åren.
Mer pengar till de redan rika, mindre till pensionärer sjuka och arbetslösa.
Marknadshyror skall införas så att endast den lilla rika delen kan bo något så när centralt.
Inga pengar till studenterna, endast de rikas barn skall studera.
Utförsäljningar så att mediciner och annat blir tredubbelt dyrare, vilket även det drabbar pensionärer och sjuka. Dyrare drivmedel (pensionärer och sjuka kan inte göra reseavdrag).
Hög inflation som minskar reallöner för lågavlönade, pensionärer, sjuka och arbetslösa.
Högre räntor som ytterligare sänker reallönen. 
Och som kronan på verket kommer nu arbetslösheten att öka när borgarna lyckats tvinga en stor del av kollektivet ut ur A-kassan. Att bli socialbidragstagare när man blir arbetslös det är vad denna regering vill att folket skall bli. Då finns det gott om låglönearbetskraft att tillgå sedan. Det är en systematisk politik för att dumpa lönerna och tvinga folket 40-50 år tillbaka i tiden och därigenom öka klyftorna i samhället med en historiskt sett aldrig tidigare uppnådd hastighet. Med borgarna vid makten blir framtiden ett idealsamhälle från förr.
Se mönstret och protestera. Jag uppmanar alla att skicka protestmail till regeringen och dess statsråd. Ge dem inte en lugn stund. Det går väldigt fort att rasera men det tar väldigt mycket längre tid att bygga upp.

image102
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0