Jens Holm till Skara 5/2

Så här räddar vi klimatet! Jens Holm (V), riksdagsledamot berättar om hur vi ställer om till hållbarhet i Skara, Sverige, Europa och världen. Tisdag 5 februari kl 17.30 Café Duvan, vid domkyrkan, Skara
Arrangör: Vänsterpartiet och Ung Vänster
 
 

Lidköping har en klok majoritet!

Det skrevs om att Lidköping skulle "utöka" rökförbudet vid kommunala anläggningar så att det skulle vara förbjudet att röka på kommunens mark som är i anslutning till kommunala verksamheter.
Från vad jag anser vara en väldigt säker källa fick jag i kväll höra att det som i media kallades förbud visade sig vara att kommunen skall uppmana folk att visa hänsyn vid kommunala anläggningar med hänseende till astmatiker och allergiker.
En milsvid skillnad och jag är verkligen glad att kommunen fortsatt tar förnuftiga beslut.
 
Så här kunde det se ut på 60-talet. Men då visste man inte bättre!

Fiasko igen för Reinfeldt!

Reinfeldt påstods ju lansera den sk jobbpakten när han i Almedalen uttryckte detta. Sanningen är ju att han tagit ett redan existerande IF Metall avtal och velat göra gällande att det är han som kommit med idén.
Helt obegripligt att pressen låter "dåren" komma undan med detta?
Hur som helst så verkar det som att det skitit sig nu då arbetsgivarna vägrade gå med på någonting om de inte samtidigt fick försämra LAS.
Domedagen närmar sig obarmhärtigt för lögnaren Reinfeldt! 2014 skall svinen bort en gång för alla!
Eller för att omvänt travestera Churchill: Aldrig förr har så många haft så få (alliansen) att tacka för så lite!
 
 
 

Nya biblioteket invigt i Lidköping!

Idag kl 11,00 invigdes det nya biblioteket i Lidköping. Av den entusiasm att döma som synts i sociala medier verkar satsningen ha blivit en fullträff. Nu pågår aktiviteter under hela veckan och man får nog försöka ta sig tiden till ett besök, även om tiden just nu är knapp.
Lidköpingsnytt.
 
Biblioteket i all ära, men eftersom knugen delar namnsdag med mig så får väl denna bild duga, dagen till ära. Oss leve ............

Nu är även pensionärerna på V:s linje.

Precis som Vänsterpartiet sagt så fungerar inte pensionsöverenskommelsen som gjordes mellan allianspartierna och S. Detta medger nu även de tjänstemän som konstruerat det.
Fem pensionärsorganisationer protesterar nu med all rätt och vill göra om det. Göran Hägglund (KD) säger sig dock enbart vilja göra smärre justeringar.
Han avslutar intervjun i Agenda med att påstå: "– 2013 är ett bra år för pensionärerna. I genomsnitt får inkomstpensionären 468 kronor mer i månaden plus en skattesänkning, sade ministern."
Var han får sina siffror ifrån vet jag inte men 2012 påstod han att pensionärerna fick en hamburgare mer/månad. Vad han inte nämnde var att han tog tillbaka dessa hamburgare genom sänkt bostadstillägg. Så blev det för min mor när vi kollade hennes pensionsavi.
2014 o 2015 blir det dessutom återigen sänkta pensioner för pensionärerna tack vare den förbannade pensionsöverenskommelsen. Det kanske vore dags att konumentprisindex följer pensionsöverenskommelsen om pensionärerna någon gång skall slippa reallönesänkningar?
Löneandelen har minskat i förhållande till BNP allsedan 1980. Pensionerna har minskat i förhållande till lönerna. Men vinsterna i företagen har ökat, och arbetslösheten. Det är sannerligen dags att folk inser Vänsterpartiets betydelse för en god samhällsutveckling till skillnad från den nedåtgående spiral de övriga partierna orsakar befolkningen.
 
 

Rök ej, men lukta gärna skit!

"Kommunstyrelsens arbetsutskott tog i dag ett beslut som innebär att det blir förbjudet att röka på kommunens mark som är i anslutning till kommunala verksamheter.
Dessutom skall doftfria kemiska produkter användas." Så står det i Lidköpingsnytts artikel.
 
Fullständigt krontokigt som jag ser det och det har också lett till att mina "vanliga" motståndare i kommentarsfältet gått igång. Hade jag nu skrivit där att det var ett bra beslut så hade de ändå varit tvärtemot, men då hade säkerligen "staten vet bäst" argumenten kommit istället.
Självklart skall man ta hänsyn till att det finns allergiker och astmatiker i samhället och det görs också. Men den enda avsikten Lidköpings beslut har är att begränsa rökningen. Sen har man lagt till att doftfria kemiska produkter skall användas men detta är ju enbart ett spel för galleriet.
Tycker det var bra med rökförbud i offentliga lokaler men att börja med restriktioner utomhus är ju direkt korkat. Man silar mygg och sväljer kameler.
Inte ett ord om begränsningar av bilismen, inte ett ord om att gräsytor och ex björkar bör minskas i tätorten.
Dessutom finns det många andra orsaker till allergi och astma än de som räknades upp i Lidköpingsnytts artikel.
Barn som sover i nymålade rum löper ex 50% större risk att drabbas av allergi. Fuktiga rum är också en riskfaktor och sen det faktumet att barn till allergiska föräldrar löper 25% risk att drabbas av samma åkomma. Inte tror jag någon skulle komma på tanken att förbjuda allergiker att skaffa barn p.g.a. detta? Men rökarna skall mobbas.
Rökarna är ju i sig själva offer på sätt och vis för våra rikspolitikers feghet att inte våga göra något för att minska rökberoendet. En bra första åtgärd vore ju att endast tillåta försäljning av cigaretter o dyl. på systembolaget. Där vet man iaf att legitimationskravet levs upp till. Detta fungerar ju bristfälligt i den övriga handeln.
Dessutom är det ju rökande gravida kvinnors barn som löper stor risk att drabbas av allergi eller astma.
 
Europakonventionen för mänskliga fri och rättigheter har också slagit fast att rökning är en mänsklig fri och rättighet. Denna konvention är också antagen av Sverige. Är det då rimligt att införa lokala restriktioner på allmän plats utomhus? Varför inte överallt i.s.f? Nej detta liknar överförmynderi.
Varför inte lokalt i Lidköping föreslå ett förbud för användande och försäljning av allt vad parfymerade produkter heter? Det skulle troligen göra större skillnad för allergiker än det usla beslut man nu tagit!
Då kanske försäljningen av klädnypor kunde gå upp iaf.
 
Och vem kom på tanken ens att reningsverket skulle byggas över?
 
 
 
 
 
 
 

Varför ljuger Stefan Löfven (S) ?

"- Det låter sig inte göras", säger Stefan Löfven angående att ta tillbaka välfärdssektorn i offentlig regi.
I Norrköping där S, V, MP regerar har kommunen gjort just detta!
Så det borde ju vara enkelt för Löfven att bara slå en signal till sina partikamrater där för att få reda på att det faktiskt låter sig göras! Så slipper han ljuga fortsättningsvis iaf. Politik handlar ju faktiskt om förtroende!
 

Aron Etzler på besök!

Torsdagskvällens öppna medlemsmöte lockade partikamrater från hela Skaraborg. Anledningen var naturligtvis besöket av vår partisekreterare Aron Etzler. Han gjorde ingen besviken heller. Partiledningen har verkligen tänkt till och vägen fram mot valet 2014 kan man se fram mot med tillförsikt. Mycket bra möte.
 

I Götene får kulturen stryka på foten, också!

Majoriteten i Götene vill stänga biblioteket på lördagar. Det är då barnen är lediga från skolan. Istället för att ha kvar bibliotekets öppettider så valde majoriteten S, M, C, FP, KD och MP att istället skriva av 9 miljoner extra på Medeltidens Värld utöver de 11 tjänstemännen redan föreslagit. Äldreomsorgen får också stryka på foten.
I Lidköping har man satsat på att flytta biblioteket till nya fräscha lokaler. Det är skillnad på kommun och kommun.
I Götene var det viktigare för politikerna att kunna möta väljarna i nästa valrörelse utan några skulder från Medeltidens Värld i ryggsäcken, än att behålla medborgarnas servicenivå. "Firma Selmosten" i ett nötskal!
 

Grattis värmeverket Lidköping, till årets kommentar :-)

Centerpartisten Kent Folkesson lämnar värmeverkets styrelse. Orsaken är att man skall fortsätta elda sopor.
I artikeln hos Lidköpingsnytt säger han: "- Jag kan inte acceptera att man planerar för fortsatt förbränning av sopor – det går mig emot och därför vill jag inte fortsätta i styrelsen för Värmeverksbolaget."
 
I kommentarsfältet till artikeln fick han då "årets kommentar" enl. min mening. Den löd: "Månggifte, fri invandring och skrotad arvsrätt är ju enklare att acceptera!"
 

Det kan inte vara lätt att vara Centerpartist idag, eller som en annan känd potentat uttryckte det:
"Vi i centerpartiet har alltid velat och kommer alltid att vela "
 


Våra tillgångar stjäls!

Utländska gruvbolag tillåts komma hit och stjäla våra svenska tillgångar. Snart är vi som vilket U-land som helst som våldtas av kapitalstarka multinationella storbolag som med statsunderstöd gör sig rikedomar alltmedans den inhemska befolkningen lever kvar i sin fattigdom. Vi har sett det genom åtskilliga exempel runtom i världen över tid.
Hugo Chaves gjorde tvärtom, han slängde ut amerikanerna och behöll pengarna där de hörde hemma.
Vänsterpartiet lyfter nu (äntligen) denna fråga i ljuset vilket är väldigt bra.
Följande är saxat från partiets hemsida:

"Vänsterpartiet föreslår en höjning av den så kallade mineralavgiften till tio procent, från dagens nuvarande nivå på två promille. Intäkterna placeras i en gruvfond. De regioner och kommuner som har gruvor ska kunna söka medel från fonden för ändamål som till exempel utbildning och bostadsbyggande. 

– Sverige har en exceptionellt låg mineralavgift idag. Det innebär att gruvbolagen praktiskt taget fått mineraler gratis. Nu ser vi en gruvexpansion i landet, inte minst av utländska företag. Då är det rimligt att de bidrar till de samhällen de verkar i. Vi vill se långsiktig utveckling i gruvregionerna, inte exploatering under den begränsade tid gruvorna är i drift, säger Jonas Sjöstedt, partiledare för Vänsterpartiet.

Ett problem på många orter där gruvor kommer att öppna är bostadsbrist, dålig infrastruktur och avsaknad av arbetskraft som har rätt utbildning.

– Gruvetableringarna leder på många ställen till nya, välkomna arbetstillfällen. Samtidigt ställer det krav på de områden där gruvorna finns. Det måste byggas nya bostäder och en god samhällsservice behövs. Och det måste finnas personal som har rätt utbildning. De kommuner det rör sig om klarar sällan av det här ekonomiskt på egen hand. För dem skulle gruvfonden vara ett viktigt komplement, säger Jonas Sjöstedt."

 

 

 


Moderat förvars(o)intresse!

Folk o försvar anordnade nyligen sin årliga konferens i Sälen. Ett försvarspolitikens Almedalen, fast i Sälen.
En som dock inte var där var Moderaten Cecilia Widegren. Nej hon jobbar väl bara med E20 tänker ni kanske då som hon i många år i opposition lovat bygga ut till fyrfältsväg. Nu har hon suttit i majoriteten i sex år och går in på det sjunde men E20 är ändå inte fyrfältsväg, inte ens planerad fyrfältsväg faktiskt. Widegren o co satsade istället allt på vägen över Jönköping-Ulricehamn-Göteborg.
Men men nu var det ju försvarspolitik det handlade om och Cecilia Widegren är nu otroligt nog försvarsberedningens ordförande i riksdagen. Men inte var hon på Folk o försvars konferens för det. Hon åkte på semester istället. Men så går det som det går med försvaret under alliansstyre också. En vecka "kanske" man klarar att hålla en fiende stången, om han bara anfaller på ett ställe. Annars går det käpprakt åt skogen på mindre än en vecka.
Skandal kan man tycka men jag är övertygad om att detta är en noga planerad strategi av alliansen för att skrämma in folk i Nato. Enl de undersökningar som redovisats är man på god väg att lyckas också.
 

Janne Josefsson missförstådd?

Ja jag tror faktiskt det. Han snurrade till det för många "rättstrogna" med gårdagens Uppdrag Granskning.
Men, jag tycker att han har en poäng. Det spelar ingen roll hur god sak du än argumenterar för, gör du det inte på rätt sätt så skadar det mer än vad det hjälper.
M.a.o., så bara för att en organisation anses arbeta för en god sak så skall man inte vara ovarsam med fakta. Då är man ju inte ett skit bättre än vad Moderaterna och alliansen är.
Sen kan man ju tycka att allt skit som alliansens företrädare hävt ur sig sedan 2006 års valrörelse och alla förvanskningar av sanning och statistik de gjort sig skyldiga till borde gett Janne Josefsson underlag för en hel säsongs program bara det. Jag hoppas han gör en sån granskning före valet 2014.
Vad som däremot inte var bra med Jannes program igår är avarterna som utnyttjas av alliansens företrädare. Flera tydliga exempel på detta kunde man ju se i kvällens program av Debatt. Detta tror jag inte Janne kalkylerat med när han gjorde sitt program. Mediabruset tar lätt över.
 
Man räddar inte barnen genom att vara vårdslös med sanningen själv!
 

Ett välförtjänt GRATTIS till Lisa Nordén!

 

"Svinet" Reinfeldt!

Reinfeldt påstår i slutet av nedanstående intervju att arbetslösheten skall lösas med mer privatiserad sjukvård. Hur han får ihop denna argumentation vet väl enbart hans vänner i svinstian. Det senaste privatiseringsexemplet i svensk sjukvård är sjukhuset i Bollnäs. Där blev 45 personer uppsagda omedelbart i samband med privatiseringen av driften. Reinfeldt är inget annat än ett stort svin. När skall svenska folket också upptäcka detta?
 
 
 

Privatiseringseländets facit!

Det går inte så bra för Filippa Reinfeldts stockholmslandsting. Akutmottagningarna är överfulla och har så varit i fem år. Situationen är nu så dålig att man är rädd att folk skall ligga och dö utan att någon märker det. Vad gör Filippa Reinfeldt då åt saken tror ni? Jo ingenting annat än att twittra om att det är sossarnas fel. Fy fan!
 
 
 

Tack, Lars Werner!

 

Borta bra men hemma bäst, iaf för Villa.

Storseger för Villa mot Västerås hemma i Sparbanken Lidköping Arena med 13-4. Ett helt osannolikt resultat på förhand. Västerås är kul för de bjuder alltid upp till bra bandy. Idag kanske de bjöd upp lite väl mycket.
Själv fick jag inte se denna urladnning eftersom plikten kallade på jobbet, men jag träffade Kjell Hedvall i affären och han hade sett matchen. Det var nästan för bra, sa han.
Att det finns kapacitet i årets Villa behöver man inte tvivla om och att det går lite trögt på bortaplan är nog ingen fara heller. Gissar att detta namnkunniga lag behöver lite extra i form av slutspel för att verkligen tända till och hitta den rätta motivationen. Skulle bli mycket förvånad om de inte står som segrare efter SM-finalen i mäktiga Friends Arena i huvudstaden.
Ville o Vilda.

Platt fall, för Annie!

Annie Lööf (C) vill ha en plattare skatt, säger hon. Samtidigt säger hon att de vill sänka skatten mest för de med låga inkomster. Men för att få en plattare skatt så måste man sänka skatten mest för de som tjänar mest annars får man ingen plattare skatt. Hur vore det om denna evigt leende "panelhöna" till partiledare någon gång vågade stå för vad hon egentligen vill? Ja jösses vilket skämt!


Annie did not got her gun!

Annie Lööf kom hem från Thailand idag. Frågan är väl bara varför? Det enda som detta lett till är att hon fått försöka svara på alla motsägelser som flyger omkring i partiet utan att hon på något sätt lyckats klargöra något.
Inte ens hennes egen lögn om att hon tidigare var för månggifte klarade hon att reda ut. Lögnen var ingen lögn enl Annie utan enbart en slarvig formulering av henne. Tjena, vem tror hon att hon lurar med det? Det enda hon lyckas med är möjligtvis att öka politikerföraktet. Jag undrar om det någon gång tidigare funnits en sämre partiledare i Sverige?
 
En som däremot tror på idéprogrammet är Alexander Bard (FP). Denne Stureplansbonde och nyliberal tycker att idéprogrammet är utmärkt. "Hatten" bör nog ta över detta krisparti illa kvickt om det inte skall gå käpprakt åt h......e för detta f.d. folkrörelseparti. En delning där nyliberalerna möjligtvis går till FP skulle ju vara en tänkbar lösning, för i det gamla socialliberala Centerpartiet hör de knappast hemma. Olof Johansson har nog helt rätt när han säger att partiet infiltrerats av Timbro. Då är det isf Moderaterna som ligger bakom även detta, enl. min mening. Har man såna vänner behöver man knappast några fiender! Och det är väl resultatet av det vi nu skådar i medierna!
 
 
 

NLT, beroende på yttersta högerkanten?

Lokalblaskan NLT gjorde ett stort nummer när Backgårdens bygg gick i konkurs före jul. Då vinklades det som att orsaken till konkursen skulle bero på en tvist med kommunen om 7 miljoner.
Nu har det visat sig att bristen i bolaget uppgår till minst 60 miljoner enl bolagets egna uppskattningar. Återstår att se om kommunen får någon ursäkt för påhoppen eller om det är ytterligare ett bidrag i yttersta högerns (Moderaterna) smutskastningskampanj av den sittande majoriteten i Lidköping? Till råga på allt så kallar sig tidningen för "oberoende liberal". Jag kommer då inte att förlänga någon prenumeration av den högervinklade blaskan mer!
 
P4 Skaraborg

Har Kenth Selmosson en minneslucka?

Har följt en debattväxling i Götene Tidning mellan Åke Svenson (tidigare socialnämndsordförande och aktiv centerpartist) och Kenth Selmosson (S) (avgående kommunalråd) gällande dels kommundirektörens entledigande och naturligtvis frågan om Medeltidens Värld.
Helt uppenbart så utelämnar Kenth (avsiktligt eller oavsiktligt) perioden efter valet 2010 fram till årsskiftet.
Han anser sig tydligen inte ha något ansvar innan han kom in som styrelseordf i MV 1/1 2011. Ett påstående som han tidigare gjort även i fullmäktige.
 
Att han under hösten 2010 som kommunstyrelsens ordf. (kommunalråd) var den som var mest drivande för att få anläggningen utarrenderad till Bert Karlsson, nämner han inte med ett ord. Varför?
Kenth spräckte vår majoritet efter valet enbart på denna fråga och han inkallade till extra kommunfullmäktige möte i mellandagarna (27 dec) för att kunna driva igenom arrendeavtalet med Bert Karlsson.
Varför utelämnar han helt denna tidsperiod i debattväxlingen med Åke Svensson?
Han tillåter sig t.o.m skriva att: "Du kan ta reda på om du inte tror mig att jag blev ordf i Medeltidens Värld 1/1 2011 och under detta år hade Bert Karlsson ett arrendeavtal."
 
Inte med ett ord nämner han alltså att sin egen inblandning i tillkomsten av arrendekontraktet, trots att man fick intrycket att han kunde gå över lik om det krävdes för att Bert skulle få sitt kontrakt.
"-det är vår enda chans att kunna få något tillbaka", som han sa när det begav sig. Någon plan B fanns inte heller.
 
Ja trots att han nu är avgående kommunalråd så förnekar han sig inte den gode Kenth när det gäller att presentera "sina" sanningar. Ska bli verkligt skönt när han försvinner från den politiska agendan.
 
Kenth Selmosson, avgående kommunalråd i Götene.
 
 
 
 
 
 

Lööf på fallrepet?

Annie Lööf avbryter sin Thailandssemester för att åka hem och "sätta ner foten" gällande Centerns krontokiga diskussionsförslag till ett nytt idéprogram.
Min gode vän Jörgen Larsson (oberoende liberal) hade en lysande kommentar kring detta på facebook: "Borde hon inte avbrutit jobbet och stannat på semester?"
Annie Lööf som hyllar både Margreth Thatcher och Ayn Rand påstår nu också att hon aldrig kallat sig "nyliberal". Nej det behöver man knappast kalla sig om man hyllar Ayn Rand, då är man liksom nyliberal enbart på grund av detta. Ungefär samma sak som om en präst i svenska kyrkan skulle säga att han inte var kristen.
En som verkar se sin chans att ta över nu verkar vara Anna-Karin Hatt. Socialliberalerna inom Centern mullrar ju rejält och faktiskt vore det väl befriande för alla i Sverige om Centern en gång för alla slängde ut Stureplansmobben med sin nyliberalism ur deras parti en gång för alla! Det verkar ju som om alla utom Centerpartisterna själva stått frågande till vad som händer i detta gamla folkrörelseparti som det faktiskt var en gång i tiden. Att försöka vara mer nyliberal än Moderaterna för att inte bli uppäten av desamma har ju visat sig direkt felaktigt. Det enda som krävts hade nog varit att man stått rakryggad för sina idéer mot Moderaterna från första början. Det var väl bara Mauds maktkåthet som råkade komma emellan, ivrigt påhejad av Fredrik Fegerley och Stureplansmobben. Få se om Anna-Karin Hatt har "stake" nog om hon hamnar i den positionen framöver?
Men nu skall det faktiskt bli lite intressant att följa vad som kommer att hända i Centern.
 

Äntligen fakta ang arbets(lös)hetslinjen!

Alliansfritt Sverige skriver idag om alliansens misslyckade arbetsmarknadspolitik. Den s.k. arbetslinjen är för närvarande sämst i Europa. Ingenstans stiger arbetslösheten så snabbt som i Sverige just nu. Och inte nog med det. Vi har högst arbetslöshet i Norden och de flesta jämförbara länder i Europa har lägre arbetslöshet än Sverige.
Fas 3 är ju redan Sveriges enskilt största arbetsgivare. Hur många har alliansen tänkt sig att "motivera" till arbete i Fas 3 innan de är nöjda? Riktiga jobb och minskat utanförskap gapade Reinfeldt o co redan 2006. Men NÄR?
 

Förskolelärarutbildning stick i stäv med arbetslinjen!

Med anledning av stor brist på förskolelärare i Stockholmsregionen så vill nu alliansen öka antalet utbildningsplatser. Det är ju naturligtvis bra, men deras argumentation går ju stick i stäv med vad de annars säger.
 
"-Vi vet att förskolelärarutbildningen är ganska lokal, d.v.s man vill gärna stanna i den region man utbildar sig." säger Stockholms skolborgarråd Lotta Edholm (FP).
 
Jag ställer mig då frågan om förskolelärare särskiljer sig från andra grupper i samhället? Och om alliansen är medvetna om att folk i allmänhet gärna vill vara kvar i sin region (oavsett om man utbildat sig eller ej). Så varför tvingar man då arbetslösa kors och tvärs över hela riket? En arbetslös kan väl tidigare ha utbildat sig? Arbetslösa som kanske har familj där den andra förälderna har jobb. Varför vill man splittra familjer så? Rimmar illa med kådisarnas argumentation om kärnfamiljen också.
 
Ett annat bristyrke (i riket) är ju läkaryrket. Varför ökar man inte även antalet platser till läkarutbildningen? Jag tror det svaret är ganska enkelt. Det är troligen ingen läkarbrist i alliansens Stockholm och då anser man inte att behovet finns ute i landet heller. Man vill väl heller inte riskera statusen (lönesänkningar) för läkarna när de nu i bristens tider kan skinna landstingen som stafettläkare. De vill väl kunna se varann i ögonen även fortsättningsvis på golfbanan kanske politiker och läkare.
 
http://sverigesradio.se/api/radio/radio.aspx?type=db&id=4344691&codingformat=.m4a&metafile=asx
 
SR
För oss vanliga dödliga fortsätter löneandelen att minska i förhållande till BNP.
 

Arbets(löshets)linjen!

Nu börjar tydigen även borgerliga medier ledsna på Reinfeldts och Borgs misslyckade politik. T.o.m borgardraken DN har insett att de måste redovisa de fakta som kommer fram om detta. Och självklart måste de ju till slut, om de vill behålla någon så när trovärdighet. Nedanstående text är saxad från deras artikel.
 
"Arbetslinjen tog alliansen till regeringsmakten. Men efter sex år är regeringens jobbfacit magert, visar DN:s granskning.

Mer än hälften av de åtgärder och reformer som genomförts för att öka sysselsättningen har haft ingen eller liten effekt."

Frågan är väl nu närmast när Reinfeldts "sovande folk" skall vakna och även de inse detta?

Det största problemet verkar annars vara att folk tycker att de två alternativen S och M är som att välja mellan pest och kolera. En svår om inte omöjlig bild för Löfven att ändra på med nuvarande besättning i partistyrelsen. Kanske måste det till ytterligare ett byte även på partiledarposten för att folk skall förändra denna bild? Löfven ses ju som en kapitalets man och välkomnades ju t.o.m av Carl B Hamilton (FP) den gamle ärkekapitalisten. Bara det säger ju mer än tusen ord!

 


Tolvslaget från Råda ås!

Lidköpings nyårsfyrverkeri gör sig bra även från lite distans, eller hur?
 

RSS 2.0