Fantastiskt Moa Hjelmer!

 
Vilken underbar prestation av Moa Hjelmer. Ett jättegrattis!

Götene behöver också V-styre!

Inför senaste valet så utlovade S en fullstor idrottshall i Hällekis. Nu klarar de tydligen inte ens att bygga en halvstor hall. Det fattades 5 miljoner så ytterligare bantningar måste ske.
Det är märkligt att se hur den nuvarande majoriteten med S i spetsen tillsammans med M,C,FP,KD och MP aldrig tycks ha pengar till kärnverksamheterna men alltid till annat?
Denna majoritet hade 2 miljoner i sin budget avsatt till strategiska markköp. Nu köpte man tvivelaktigt mark för 6 miljoner för att stötta ett experimentprojekt för biogas. Man tänkte slänga 4 miljoner i sjön genom att betala omläggning av dagvattenledningar för att förbättra infrastrukturen för ett enskilt företag. Tack och lov så överklagades detta av Evalena Öman (V) som tack vare detta sparade dessa 4 miljoner till skattebetalarna.
Man avskrev miljonskuld för Bert Karlsson för att få tillbaka mark man "sålt" till honom inne på Medeltidens värld fast han inte betalt en enda krona för denna. Kommunen hade "glömt" att sätta ut någon slutbetalningsdatum i avtalet.
Man ville lägga ner kulturskolan och man gjorde besparingar på läromedel i skolan o.s.v. Men läsplattor till alla i fullmäktige har man nu råd med. Hur vore det med dator till alla elever istället?
Glädjande nog i Sverige så kan man se att fler och fler Vänsterpartistyrda kommuner ploppar upp och visar på verklig skillnad. Nu senast Botkyrka kommun där man istället för att lägga ner kulturskolan halverade avgiften för att fler skulle få tillgång till den. Man har utrustat alla elever med datorer för att jämställa undervisningen o.s.v.
Detta kan ni läsa mer om på SVT/Debatt.
Det vore nog på sin plats att även Götene fick ett Vänsterpartistiskt kommunalråd i nästa val!
 
Stig Henriksson (V) Fagersta, där V har egen majoritet!

Ytterligare 450 arbetslösa i Skaraborg! Arbetslinjen?

ASCO-Cylinda i jung (Vara kommun) flyttar hela sin produktion till Slovenien. Detta besked gavs de anställda i går. Trevlig semesterpresent?
Alliansens enda framgångssaga Fas3 fortsätter att växa explosionsartat. Sveriges enskilt största företag (offentliga sektorn undantagen naturligtvis) med långt fler anställda än AB Volvo. Detta Fas3 visar verkligen hur allianspolitiken gynnar några få på alla övrigas bekostnad. Riktiga jobb skanderade alliansen, det blev Fas3 och socialbidrag!
Landsförrädare?
Illustration: Tord Andersson Lidköping.

Ingen semester för klantarna i EU!

Krisen i Europa fortsätter och förslagen på lösningar från EU ledarna lämnar mycket i övrigt att önska. Ja så mycket så att t.o.m. Reinfeldt nu insett att det nog är bäst att hålla sig kritiskt inställd för att inte vara helt körd i botten inför valet 2014.
EU vill skapa ett "super-EU" med mer och mer makt flyttad från de nationella parlamenten till Bryssel istället. Man vill skapa det EU som utlovades aldrig skulle skapas i den svenska medlemskapsomröstningen. Ja det som utlovades där har ju redan med råge passerats ändå och svenska folket sväljer snällt och tittar på. Var det detta fenomen Reinfeldt menade i sin bok "Det sovande folket"?
Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet har lagt många förslag och utvecklat en ekonomisk strategi som reinfeldt åtskilliga ggr fnyst åt i rent förakt. Men nu när även högt renommerade högerekonomer presenterar just Vänsterpartiets förslag och inser att den nyliberala marknadsfundamentalismen lett till vägs ände så börjar alltså till slut även "träbocken" Fredrik att få upp ögonen (förhoppningsvis). Synd att han får det enbart för egen överlevnads skull och inte för svenska folkets väl och ve. Borgarna borde redan vara helkörda inför nästa val!
 
 
 
 

Gärna kärnkraft (S,M,C,FP o KD) men bryt inte uran hos oss (S,M,C,FP o KD)!

Kärnkraft skall vi ha och gärna nyare och effektivare, men inte genom att förstöra vår egen natur med uranbrytning.
Detta hyckleri och denna dubbelmoral genomsyrar samtliga kärnkraftsförespråkande partier. På riksnivå förespråkar de kärnkraften men sen motsätter de sig uranbrytningen på lokal nivå. Inte utan att man undrar hur demokratin fungerar internt i dessa partier?
SR/Skaraborg
?
 
Det talas ofta om energieffektiviseringar. Den svenska kärnkraften släpper ut 130 miljarder kw/h per år i form av kylvatten till våra hav. Hur vore det att börja effektiviseringen genom att ta vara på denna energi?

Möte på midsommaraftonens kväll.


Trevlig midsommar allihop!

 

Det är skillnad på företagare och kapitalister!

Företaget Nominit i Värnamo grundades 1937 av syskonen Inger och Sixten Norhed. De har inga bröstarvingar så när de funderade på vad de skulle göra med företaget valde de att premiera sin personal. 114 miljoner kronor får de 50 anställda dela på samtidigt som ägandet av bolaget överförs till en stiftelse. Dess syfte kommer vara att främja välfärden för de anställda och tidigare pensionerade medarbetare.
Det är stor skillnad mellan riktiga företagare och de egotrippade kapitalister som sitter i Svenskt Näringsliv och börsbolagens ledningar. Hos dem är det enbart egot som gäller.
SVT


Fullmäktige i både Götene och Lidköping.

I Lidköping debatterades budgeten och naturligtvis Råda Sand. Råda Sand fick fortsätta sin täktverksamhet och beträffande budgeten så lät det som det alltid brukar göra, alliansen anklagar majoriteten för att vara oansvarig utan att man ngn gång själva vågar ge offentlighet åt de besparingar man vill göra eftersom ett antal kommunalanställda då skulle bli arbetslösa.
I Götene var det ett ganska avspänt möte där det var en bra dialog kring energi och klimatplan som Samhällsbyggnadsberedningen tagit fram. Ett vettigt dokument som var både lättfattligt och roligt att läsa.
Den fråga som skulle kunnat hetta till var den om kommunen skall göra en satsning på ett eller två egna vindkraftverk. Här yrkade S med Kent Selmosson i spetsen på återremiss pga det dåliga beslutsunderlag som förelåg. Märkligt att inte kommunstyrelsen skickade tillbaka detta direkt till tjänstemännen för vidare beredning utan att gå omvägen över fullmäktige? Märkligt också att se hur Selmosson nu efterfrågade bättre beslutsunderlag. Annat var det med hans personliga fiasko Medeltidens Värld där beslut togs i all hast "eftersom det var den enda möjligheten att kunna få tillbaka något". Något tillbaka har det aldrig blivit utan minusresultatet i denna felsatsning har enbart spätts på ytterligare tack vare den nu sittande majoriteten.
Annars var väl det mest uppseendeväckande som skedde på mötet när Anders Månsson från Götenes Framtid i frågan om borgen till Årnäs båtklubb gick upp och berömde förra kommunalrådet Bo Bergsten för hans inlägg och höll med honom till fullo "för första gången", som han sa Månsson. Som tack för detta gjorde Kent Selmosson (S) ironiska miner mot och med Bo Bergsten (KD) bakom ryggen på Månsson när han gick ner från talarstolen. Sånt trodde man inte att man skulle behöva se i en fullmäktigesal. Men man förvånas inte ens längre över dessa herrar.

Kent Selmosson (S), en "vuxen" barnrumpa!


Ironiskt att Ny Demokrati vann i Grekland!

En knapp men dock en seger för Ny Demokrati i det Grekiska valet. Ironiskt nog så var de ivrigt påhejade av Europas konservativa och även USA. Skrämselpropagandan mot socialisterna har varit enorm.
Varför stöds då detta Ny Demokrati av EU och USA? Jo alternativet hade varit till det Grekiska folkets bästa och det kan inte storfinansen tolerera när de vill skydda sitt bankväsende och därigenom sina egna rikedomar och positioner. Frågan är väl nu bara hur EU skall kunna få förtroende för det parti som tidigare vilselett dem genom att ha redovisat de felaktiga siffor som sedan sägs ha orsakat krisen? Felaktigheter som Greklands sossar sedan fick skulden för. Ny Demokrati styrde ju Grekland mellan 2004-2009.
Tror faktiskt inte att detta val är slutet på EU cirkusen gällande Grekland. Men de gick ju iaf vidare i EM fotbollen.
SVT


"ty den hårt behandlade känner sig utstött och den utstötte behärskas av känslor, som icke kunna vara kärlekens.” Per Albin Hansson.


Money talks!Bra insats av Sverige i EM.

Många många kritiserar orättfärdigt Sveriges insats i EM. Begrunda dock att efter två omgångar så är Sverige precis lika bra som VM finalisten Holland, men med möjlighet att vara bättre till slut då Sverige har sin sista match mot Frankrike först på tisdag.
En match som för övrigt undertecknad får avnjuta på storbild på biografen Folkan tack vare den utmärkta nättidningen Lidköpingsnytt.
Lidköpingsnytt hade en tävling där jag hade turen att vinna biljetter till detta evanemang. Blir perfekt avkoppling, med en förhoppningsvis välspelad fotbollsmatch inför tisdagsnattens arbetspass. Alla kan omöjligt vinna och Sveriges insats i EM bör begrundas utifrån de lag som gör sällskap ur turneringen och inte genom oskäliga känslokrav. Sverige kommer igen det är jag övertygad om.

Götenes egen fotbollslegend Arne "månstrålen" (raggio di luna) Selmosson.


Idag hände tragiskt nog "det omöjliga". En människa dödades av varg i Sverige!

En djurvårdare i Kålmården hittades idag död i varghägnet, där vargarna vaktade och slet i kroppen så att räddningsmanskapet inte kunde undsätta kvinnan.
Det som enligt vargförespråkarna aldrig kan hända har alltså hänt och till på köpet i en djurpark! Bortförklaringar och undanflykter lär säkerligen inte vänta på sig för att försvara utplanteringen av dessa fromma och för människan ofarliga djur.
Fler människor dör i trafiken men du kör väl bil ändå, brukar vara ett av de oseriösa argument man får höra. Ja självklart är det så, men det möts också fler bilar dagligen än vad det förekommer möten mellan människor och varg. Oseriösa argument naturligtvis men dem får man stå ut med. För egen del kan jag ju säga att jag skulle känna mig betydligt mer illa till mods i skogen omgiven av en vargflock än vad jag någon gång kommer att känna mig i stan omgiven av hundratals bilar.
Tragiskt att sådant här skall behöva hända och till på köpet där det aldrig borde kunna hända! När kommer detta att upprepas i det fria?
SVT

SAAB:s sista chans?

Föga överraskande efter Trollhättans näringslivschefs "glappande" ang. Saab-affären så kom alltså beskedet idag att det är det nystartade elbilskonsortiet NEVS som får köpa Saab. Ytterligare en dumdristig chansning eller är det den svenska regeringen som döljer sig i bakgrunden för att ha ett extra kort att spela ut i nästa valrörelse? "Miljöalliansen"?
Tycker hela affären verkar märklig när man tackade nej till kaptalstarka Youngman som dessutom hade hela Kinamarknaden till förfogande.
Att då bolaget säljs till ett nystartat företag verkar mycket underligt minst sagt.
Vilka kapitala muskler finns bakom detta nystartade företag? Onekligen väldigt stora om man ser lite till Saab:s historia. Eller är det en med regeringen på förhand uppgjord affärsplan där staten lämnat garantier framgent? Ja jag skulle inte bli förvånad för alliansen verkar dra i varenda litet halmstrå de nu kan få tag i. Den som lever får se!
Helt klart är att skall denna satsning lyckas så måste det till en världsomspännande infrastruktur för att fylla på bilarna med energi. När står den i så fall klar? Eller kan det vara så att man lyckats få fram en fungerande bränslecellsmotor? I så fall kan nog t.o.m jag tro på detta.
Men sett till ekonomiska realiteter och fakta så måste NEVS betraktas som ytterligare en chanstagning av stora mått jämfört med vad en försäljning till Yuongman torde ha varit.

Saab, bilen med 10 liv?
Reinfeldt speglar verkligen sina dåliga opinionssiffror.

Han blir allt sämre och sämre Fredrik Reinfeldt på att försvara sina stolliga uttalanden och dåliga politik. Undanflykterna har blivit så många att de helt enkelt inte räcker till längre.
I Ekots lördagsintervju senast blev han fullständigt avklädd av den utmärkte Thomas Ramberg. Både när det gällde Polisens kräftgång och Reinfeldts märkliga uttalanden om "etniska svenskar mitt i livet". Det senare har han nu försökt korrigera till att arbetslösheten främst är ett problem bland utrikesfödda svenskar. Vad han tydligen inte visste när han gjorde sitt korkade uttalande den gode Fredrik var att arbetslösheten bland utrikesfödda var 11% 2006 när Reinfeldt talade om massarbetslöshet och att den under Reinfeldts ledning ökat till 14%. Då är det enl. Fredrik inte längre massarbetslöshet?????????????? Vilken idiot!
Ekots lördagsintervju

Det går inte att blunda för verkligheten hur länge som helst!

Kent Persson (M) får Juholt att hamna i skuggan!

De har uppenbarligen problem Moderaterna att få tag i kompetent folk. Som det ser ut nu så verkar det mest vara den ene mer lösmynt än den andre som hamnar i den Moderata ledningen. Senst i raden är då deras "nya" partisekreterare Kent Persson. På den korta tid han nu haft denna position så har han redan fullständigt gjort bort sig i två frågor. Han får ju faktiskt Juholt att framstå som som en sanningssägare!
Först påstod denne Kent Persson att Moderaterna aldrig talat om massarbetslöshet och nu senast så ville han lansera ett "nytt" förslag med inrättandet av en myndighet för tillsyn av åldringsvården. Problemet är ju bara att detta har redan regeringen lagt fram (KD förslag) och man har t.o.m. redan ansökningsförfarandet igång för att rekrytera en ny generaldirektör.
Kent Persson har på rekordtid utmärkt sig som Moderaternas "nya" stolpskott! Tydligen gör de sina rekryteringar i Fablernas Värld!


Polisen, ytterligare ett alliansfiasko!

Alliansens skryt över alla sina s.k. "satsningar" visar sig i snart sagt varje fall vara ett fiasko. Så även den satsning man sa sig göra på Polisen.
Nu visar det sig att polisarbetet går kräftgång med en så låg uppklarandeprocent som endast 17. Lägsta på 8 år.
Hur kan det bli så här då? Alliansen har ju ständigt hamrat ut hur många nya poliser Sverige fått. Man har fått nya verktyg i form av övervakningslagar o.s.v.
Ja visst har vi fler poliser, men alliansen såg också till att göra av med ett stort antal civilanställda så poliserna fick ta deras plats istället. Effektivt? Nej knappast och det är väl detta som också visar sig i de nya siffrorna.
"-Vi håller på och administrerar ihjäl oss. Vi lägger in arbetstid i tre olika system och många skriver ut bandförhör själva. All administration dödar entusiasmen för utredningsarbetet, säger Tomas Bergström, utredare vid polisen i Örebro." (SVT)

Ansvarig minister är inte nöjd alls. "-Vi behöver gå igenom och se vad det finns för brister i organisation, rutiner och mycket annat. Vi är inte nöjda, säger Ask."
Det var ju just det de gjorde när de påstod sig satsa "som ingen annan regering tidigare gjort, gick igenom organisationen." Det är bra att ha ett kort minne ibland!
SVT

Det är mycket som var bättre förr (före alliansregeringen)!Stafettläkare, nej tack!

Äntligen verkar det som om landstingen i landet skall kunna enas för att sätta stopp för stafettläkareländet. Det är sannerligen på tiden. Läkarna är nog ett av de mest bortskämda släktena i arbetslivet. Vem tillåts annars att konkurrera med sin egen arbetsgivare? Ingen, men läkarna kan göra det. Det är sannerligen dags att politikerna tar över makten över denna yrkesgrupp och dels ser till att det utbildas tillräckligt många, dels att de sedan kontrakteras likt flygvapenpiloterna och att de också skall arbeta full tid. Det sistnämnda grundas kanske på den skröna som säger att det säkraste sättet att träffa en läkare är att åka till närmsta golfbana. Men ändå, ingen rök utan eld sägs det ju ;-)
Det finns definitivt stora pengar för skattebetalarna att hämta igen från denna yrkeskategori i dagsläget!

Jag tror att läkarna har målat in sig i ett hörn!


Myglet kring SAAB!

Efter alliansregeringens katastrofala tafatthet redan från Saab-krisens början så verkar det som att hela affären nu fått mygelkaraktär. Häromveckan kom det uppgifter från Trollhättans kommun att kinesiska Youngman skulle vara ute ur bilden när det gällde att köpa Saabs konkursbo. Dessa uppgifter togs sedan tillbaka. Varför och varifrån dessa uppgifter skulle ha kommit kan man ju verkligen undra?
I går kom det ytterligare ett rykte som sa att det nystartade elbilskonsortiet Nevs skulle vara den slutliga köparen. Konkursförvaltarna är dock förtegna.
För mig luktar alltihop mygel lång väg! Min personliga uppfattning är att konkursförvaltarna spelar under täcket med elbilskonsortiet och man kan tänka sig att det förekommer löften om framtida förmåner i det fördolda på ett eller annat sätt för alla som hjälper till att sprida rykten till konsortiets fromma.
Det är ju ganska enkelt att konstatera att detta elbilskonsortie aldrig skulle kunna få någon volymförsäljning med sin affärsidé. Man kan ju bara fråga sig var och hur de eventuella köparna skulle "tanka" (fylla på energi). Det finns ju ingen färdig infrastruktur precis.
Att Youngman enkelt skulle kunna få volymförsäljning behöver man ju inte tvivla på, det är ju bara att se på Volvos utveckling efter det kinesiska övertagandet. Youngman har ju också presenterat en hållbar affärsidé även utan GMś godkännande ang. vissa licenser. Så man undrar verkligen vad konkursförvaltarna sysslar med?
Jag tror att det kommer att behövas ett regeringsingripande å det snaraste och att dessa konkursförvaltare verkligen synas i sömmarna. Men detta kommer säkert nu när regeringen äntligen fattat att Kina ville satsa 9 miljarder euro i Sverige och inte i europa som de trodde när kineserna var på besök här i våras. För även om alliansregeringen inte förstår sig på det där med pengar så kryper de ju gärna för dem!
Allt annat än att Youngman tar över Saab lär nog vara en definitiv spik i Saabkistan! Tillåts nu konkursförvaltarnas arbete leda till ytterligare ett debacle så lär inte varumärket Saab ha något värde kvar sedan och det är detta varumärkesvärde kineserna vill ha och behöver för att lyckas med sin bilsatsning. Saab hade ju för övrigt redan en i stort sett färdig elbil så varför inte låta de kapitalstarka kineserna få färdigställa det arbetet? De satsar ju långt mer på förnyelsebart än vad Sverige någon gång kommer att göra, iaf under alliansledning!
Jag hoppas och tror att regeringen kommer att styra upp arbetet kring Saab nu, även om det blir under täcket för att rädda ansiktet på de inblandade aktörerna. Det var troligen också därför den kinesiska satsningen på svensk företagsamhet kom till över huvudtaget. Lite som i vapenaffärer, motköp! Så för mig vore det synnerligen förvånande om det inte skulle stå klart med ett Youngmanköp före midsommar!

För bra för att likvideras av oseriösa konkursförvaltare!


Venuspassagen från Kinnekulle!

Denna bild (bland andra) på Venuspassagen tog sonen som är aktiv i Mariestads Astronomiska klubb.


Foto: Jimmy Nordström Källby

Nationaldag, tja ......

För egen del har det varit arbete precis som vanligt så nationaldagen märks inte av direkt. Såg på hemvägen att det iaf var nationaldagsfirande i stadsträdgården i Lidköping. Kul ändå att vädret varit bra för firarna, det gör mycket för stämningen.
Är det någon förresten som på rak arm och utan att söka på datorn kan säga varför just den 6 juni blev nationaldag?

En annan sak med denna nationaldag är att man tog bort annandag pingst för att istället göra 6 juni till helgdag. Vi diskuterade detta på jobbet idag och var tämligen överens om att det hade varit mycket bättre om man tagit bort Kristi "flygare" istället. Säkerligen hade det också varit samhällsekonomiskt mer lönsamt då det försvunnit en s.k. klämdag. Något för Moderaterna att tänka på. Som det nu är har Pingsten rumhuggits till att vara ingenting mer än en vanlig helg samtidigt som väldigt få ens bryr sig om Kristi "flygare".

Årets nationaldag inleddes ju för övrigt med en Venuspassage. Senast det begav sig var 2004 och nästa gång blir om 105 år. Så så tillvida var ju denna nationaldag iaf något utöver det vanliga! SVT direksände via webben från nord Norge.


Götene förlorade i kammarrätten!

Götene kommun sålde ett markområde till ett företag i Källby. Samtidigt åtog man sig att dra om dagvattenledningar till en kostnad av 4 miljoner kronor. Ledningar som endast var 10 år gamla och som endast skulle dras om för att förbättra logistiskt för företaget.
Solklart gynnande av enskild näringsidkare tyckte Evalena Öman (V) och överklagade KS beslut.
Nu har dom kommit från Kammarrätten och de biföll Evalenas överklagan.

http://gotene.se


Moderaterna fortsätter backa, tack o lov!

Brukar inte bry mig speciellt om opinionsundersökningar men trenden nu med ett backande Moderatparti känns faktiskt bra. Tydligen föredrar väljarna istället Löfvens S märkta Moderatpolitik istället. Jag tror förklaringen är ganska enkel. Folk tror att Löfven är bättre på jobben än vad M har visat sig vara (ja sämre är ju svårt att vara). Han vinner tydligen folks förtroende i denna fråga då han ses som en "industrins man". Politiskt är ju fortfarande sossepartiet helt ute och vinglar på högerkanten och man struntar fullständigt i de fackliga rättigheterna i Sverige till förmån för EU där de tillsammans med alliansen kör samma race. Ändå har de i opinionen stigit med nästan 10%.
Man undrar hur mycket folk bryr sig om innehållet i politiken egentligen?
SVT
Det korrupta banksystemet!

En vanlig privatperson som agerat på samma sätt som bankerna bedriver sina verksamheter hade troligen per omgående satts in bakom lås och bom! Andreas Cervenka har skrivit en bok om bankernas tomma löfte som han kallar "Vad är pengar"!
Nedanstående är ett avsnitt citerat från SVD ur hans bok. Mycket läsvärt!

"De första bankirerna var guldsmeder som började förvara guld åt sina kunder. Dessa fick ett kvitto som kunde användas för att hämta ut guldet när det behövdes. Någon kom snart på att det var lättare att börja använda kvittona som betalningsmedel än att springa fram och tillbaka till smeden så fort det skulle shoppas. Smederna i sin tur insåg att de kunde skriva betydligt fler kvitton än vad som faktiskt täcktes av den mängd guld de hade i sin besittning. De hade nämligen observerat ett intressant fenomen: bara en bråkdel av alla kvittoinnehavare dök upp samtidigt för att få ut sitt guld.

Denna bedrägeridoftande modell är än idag grunden för all bankverksamhet. Så länge ingen ifrågasätter det fungerar systemet är det fantastiskt. Banker kan låna ut pengar i stor skala medan spararna slipper släpa runt på kontanter och (i bästa fall) få lite ränta."

 

 


Sossarna sviker igen o igen o igen o ................

Lönedumpning skulle aldrig kunna inträffa lovade S och LO inför medlemskapsomröstningen till EG (som aldrig skulle bli EU). Svenska kollektivavtal skulle fortsatt gälla i Sverige.
Vi vet alla idag att så inte har blivit fallet och varje gång sossarna haft en chans ihop med oss andra att få en förändring till stånd så har man svikit. Man röstar ja till alla ratificeringar av EU protokollen utan att någon gång ställa de rimliga motkrav som skulle gagna hela det svenska löntagarkollektivet. Varför?
I onsdags hade man återigen chansen då Vänsterpartiet ville avkräva EU ett socialt protokoll för att man skulle godta fördragsändringen som då gjordes. Återigen svek sossarna och godtog fördragsändringen utan några som helst motkrav.
Monica Green ondgjorde sig i våras över åkerinäringens usla förhållanden med lönedumpning och osund konkurrens, i en artikel. Detta måste stoppas nu, skrev hon då. På min direkta fråga om vilken tidsrymd hennes nu innefattade, svarade hon att: Nu är nu!
Nu är nu för ett bra tag sedan och trots att Monica Green och hennes S partikamrater i onsdags hade möjlighet att då göra skillnad så röstade man ja utan förbehåll tillsammans med allianspartierna. Detta trots att både LO och S sagt sig kräva ett socialt protokoll.
Monica Green är ett stort patetiskt skämt som alltid tycks vända kappan efter vinden för det egna välbefinnandets skull. Hur tusan kan hon (de, S) ha folks förtroende????????
Läs mer hos: Folkbladet

Kappvändare nr1, Monica Green (S)


RSS 2.0