Götene behöver också V-styre!

Inför senaste valet så utlovade S en fullstor idrottshall i Hällekis. Nu klarar de tydligen inte ens att bygga en halvstor hall. Det fattades 5 miljoner så ytterligare bantningar måste ske.
Det är märkligt att se hur den nuvarande majoriteten med S i spetsen tillsammans med M,C,FP,KD och MP aldrig tycks ha pengar till kärnverksamheterna men alltid till annat?
Denna majoritet hade 2 miljoner i sin budget avsatt till strategiska markköp. Nu köpte man tvivelaktigt mark för 6 miljoner för att stötta ett experimentprojekt för biogas. Man tänkte slänga 4 miljoner i sjön genom att betala omläggning av dagvattenledningar för att förbättra infrastrukturen för ett enskilt företag. Tack och lov så överklagades detta av Evalena Öman (V) som tack vare detta sparade dessa 4 miljoner till skattebetalarna.
Man avskrev miljonskuld för Bert Karlsson för att få tillbaka mark man "sålt" till honom inne på Medeltidens värld fast han inte betalt en enda krona för denna. Kommunen hade "glömt" att sätta ut någon slutbetalningsdatum i avtalet.
Man ville lägga ner kulturskolan och man gjorde besparingar på läromedel i skolan o.s.v. Men läsplattor till alla i fullmäktige har man nu råd med. Hur vore det med dator till alla elever istället?
Glädjande nog i Sverige så kan man se att fler och fler Vänsterpartistyrda kommuner ploppar upp och visar på verklig skillnad. Nu senast Botkyrka kommun där man istället för att lägga ner kulturskolan halverade avgiften för att fler skulle få tillgång till den. Man har utrustat alla elever med datorer för att jämställa undervisningen o.s.v.
Detta kan ni läsa mer om på SVT/Debatt.
Det vore nog på sin plats att även Götene fick ett Vänsterpartistiskt kommunalråd i nästa val!
 
Stig Henriksson (V) Fagersta, där V har egen majoritet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0