Ingen semester för klantarna i EU!

Krisen i Europa fortsätter och förslagen på lösningar från EU ledarna lämnar mycket i övrigt att önska. Ja så mycket så att t.o.m. Reinfeldt nu insett att det nog är bäst att hålla sig kritiskt inställd för att inte vara helt körd i botten inför valet 2014.
EU vill skapa ett "super-EU" med mer och mer makt flyttad från de nationella parlamenten till Bryssel istället. Man vill skapa det EU som utlovades aldrig skulle skapas i den svenska medlemskapsomröstningen. Ja det som utlovades där har ju redan med råge passerats ändå och svenska folket sväljer snällt och tittar på. Var det detta fenomen Reinfeldt menade i sin bok "Det sovande folket"?
Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet har lagt många förslag och utvecklat en ekonomisk strategi som reinfeldt åtskilliga ggr fnyst åt i rent förakt. Men nu när även högt renommerade högerekonomer presenterar just Vänsterpartiets förslag och inser att den nyliberala marknadsfundamentalismen lett till vägs ände så börjar alltså till slut även "träbocken" Fredrik att få upp ögonen (förhoppningsvis). Synd att han får det enbart för egen överlevnads skull och inte för svenska folkets väl och ve. Borgarna borde redan vara helkörda inför nästa val!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0