Annie did not got her gun!

Annie Lööf kom hem från Thailand idag. Frågan är väl bara varför? Det enda som detta lett till är att hon fått försöka svara på alla motsägelser som flyger omkring i partiet utan att hon på något sätt lyckats klargöra något.
Inte ens hennes egen lögn om att hon tidigare var för månggifte klarade hon att reda ut. Lögnen var ingen lögn enl Annie utan enbart en slarvig formulering av henne. Tjena, vem tror hon att hon lurar med det? Det enda hon lyckas med är möjligtvis att öka politikerföraktet. Jag undrar om det någon gång tidigare funnits en sämre partiledare i Sverige?
 
En som däremot tror på idéprogrammet är Alexander Bard (FP). Denne Stureplansbonde och nyliberal tycker att idéprogrammet är utmärkt. "Hatten" bör nog ta över detta krisparti illa kvickt om det inte skall gå käpprakt åt h......e för detta f.d. folkrörelseparti. En delning där nyliberalerna möjligtvis går till FP skulle ju vara en tänkbar lösning, för i det gamla socialliberala Centerpartiet hör de knappast hemma. Olof Johansson har nog helt rätt när han säger att partiet infiltrerats av Timbro. Då är det isf Moderaterna som ligger bakom även detta, enl. min mening. Har man såna vänner behöver man knappast några fiender! Och det är väl resultatet av det vi nu skådar i medierna!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0