Arbets(löshets)linjen!

Nu börjar tydigen även borgerliga medier ledsna på Reinfeldts och Borgs misslyckade politik. T.o.m borgardraken DN har insett att de måste redovisa de fakta som kommer fram om detta. Och självklart måste de ju till slut, om de vill behålla någon så när trovärdighet. Nedanstående text är saxad från deras artikel.
 
"Arbetslinjen tog alliansen till regeringsmakten. Men efter sex år är regeringens jobbfacit magert, visar DN:s granskning.

Mer än hälften av de åtgärder och reformer som genomförts för att öka sysselsättningen har haft ingen eller liten effekt."

Frågan är väl nu närmast när Reinfeldts "sovande folk" skall vakna och även de inse detta?

Det största problemet verkar annars vara att folk tycker att de två alternativen S och M är som att välja mellan pest och kolera. En svår om inte omöjlig bild för Löfven att ändra på med nuvarande besättning i partistyrelsen. Kanske måste det till ytterligare ett byte även på partiledarposten för att folk skall förändra denna bild? Löfven ses ju som en kapitalets man och välkomnades ju t.o.m av Carl B Hamilton (FP) den gamle ärkekapitalisten. Bara det säger ju mer än tusen ord!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0