Äga, äga och åter äga.

Maud Olofsson var väldigt inne på att stärka skyddet för landets småföretagare nu när så många står på ruinens brant.
Mats Odell förklarade (inte) det obefintliga byggandet med att man ville stärka fastighetsägarnas roll när det gällde hyresrätter.
Någon som helst känsla eller tanke om alla de som varslas och blir arbetslösa fanns överhuvudtaget inte hos Maud Olofsson. Endast ägarna skall ha skydd.
Lika lite fanns det någon tanke på hyresgästerna och deras behov av bostäder när köerna växer för varje dag samtidigt som byggandet avtar, från Odells sida. Det gällde bara att värna om och stärka ägarnas situation.
Den interpellationsdebatt som 24:an visade idag visade väldigt tydligt på att det är samma gamla borgerlighet som det alltid varit även om de vill kalla sig "nya" eller något annat. Man skiter fullständigt i gemene mans behov till förmån för den lilla finansstarka klickens önskemål om att sitta tryggt på sina troner. "Keops pyramid" Brödet åt herrarna och smulorna till folket!



Kommentarer
Postat av: Ronny

Hej Ove



Inte nog med att "smilfinken" Olofsson fullständigt skiter i alla som kommer att drabbas av arbetslöshet, hon skiter t.o.m. i alla de småföretagare hon en gång stod som talesman för. Såg en norrländsk småföretagare i entreprenadbranchen på TV för några dagar sedan som var fullständigt uppgiven för att den småföretagarvänliga alliansen fullständigt sket i de små även på den sidan. Tycker det visar exakt var alliansen står, de redan besuttna är de som mer skall varda givet. Stämmer väl ganska bra med predikanten Hägglunds teser vad jag förstår.

2008-12-09 @ 18:26:10
URL: http://ronson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0