Lite smått o gott.

Idag hände det lite överraskande grejer, "äntligen" en fråga där man kan hålla med Kling o Klang. Arbetsmiljöverket vill tydligen utmärka sig genom att avkräva Villa en krishanteringsplan. Den planen verkar de vara i bättre behov av själva. Man undrar ju onekligen vilka föreningar man bestämt att detta skall gälla för det är väl inte bara Villa som har publika arrangemang.
Sedan får man väl gratulera "Nya" Moderaterna som äntligen fått en utmärkelse som visar att det faktiskt finns ett uns av mänskligt drag även i det partiet. Det var Tomas Tobé (m) som blev utsedd till årets Homo igår.
Annars är det väl mest tragik som vanligt med Alliansregeringen, utförsäljningar, privatiseringar inom bostadssektorn och fler egna entrepenörer genom förenkling av F-skattebeviset,  -som alla borde få när de föds, enligt Maudan. Konstigt att de fattigaste delarna av Europa också är de som har flest entrepenörer (inte bäst för de har vi i Sverige). Att inte alliansföreträdarna klarar att göra någon koppling av detta är väl ingen som förvånas över heller. Och så skall vi troligen få tre gånger så dyr medicin genom apotekets utförsäljning, tack för det Göran Hägglund och Mats Odell.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0