fp presenterar lögner och halvsanningar

Utanförskapets karta (arvet efter Mona Sahlin) är fp´s rapport där man konstaterar och redovisar områden i Sverige med de största utanförskapssiffrorna. Man har tydligen konsekvent inriktat sig på utanförskapet bland nytillkomna medborgare från utomnordiska länder.
Men i regringens presentationer av utanförskap ingår även jag om jag är korttidssjukskriven i två dagar.
Att man sedan riktar hela sin kritik mot Mona Sahlin är ju inget annat än ett försök att misskreditera sossarna eftersom de gått kraftigt framåt i opinionsundersökningarna (som man för övrigt säger att man inte bryr sig om).
De har alltså inte ens den lilla självinsikten att det är deras egen orättfärdiga politik som skapar kräftgången för dem.
Dessutom borde de ju ha med Carl Bildt i rubriken, mannen som verkligen satte fart på flyktingmottagandet och då också utanförskapet som fp talar om. Men den självinsikten har man ju naturligtvis inte heller.
Dessutom ökar ju utanförskapet i Sverige sedan Mars månad, TROTS den sk arbetslinjen.
Det är väl egentligen bara att tacka och ta emot för opositionen, alliansen gör ju ständigt bort sig i sina tafatta försök att vända opinionen.
Tack Sabuni!
 

Kommentarer
Postat av: Simone

Efter att ha läst DN debatt blir man bara så trött. Ständigt denna pekfingerpolitik som syftar bakåt. Inget konkret om vad man själv ska göra.



Men vad kan man förvänta sig av någon som blivit mest känd för vad den INTE gjort under ett par år :)

2008-07-09 @ 11:06:26
URL: http://patalompolitik.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0