Maud visar vad hon går för, IGEN!

Hur tusan har hon kunnat bli partiledare överhuvud taget? Denna fråga dyker upp i skallen varje gång hon uttalar sig i medierna.
Nu vill hon ersätta miljöbilspremien med slopad bilskatt för miljöbilar, NYA.
Om du konverterar en gammal bil så att den är precis lika miljövänlig som en ny, då får du ändå betala bilskatt på den. Jag trodde att det var miljön man månade om, inte den som köper bilen.
Fördelningspolitiskt ligger det emellertid helt i alliansens linje, gynna redan välbeställda men inga andra.
Hur tror hon att folk skall få någon som helst respekt för miljöpolitiken när hon kommer med sådana fullständigt urbota idiotiska påståenden att detta skulle vara miljöpolitik? Det är ett kosmetiskt försök att få folk att tro att man gör något när man i själva verket bara flyttar pengar från ett konto till ett annat. Och miljön den kommer i bästa fall i andra eller möjligtvis tredje hand.
Det blir intressant att se om c kommer att behålla denna Svenska modell av Thatcher efter valet 2010 då förhoppningsvis ett majoritetsbyte kommer till stånd i Riksdagen.

Logikens fiende nr 1

Kommentarer
Postat av: Pastey

De är ju näringslivets regering detta, att konvertera bilen gynnar ju inte bilförsäljningen och biltillverkarna.

2008-07-08 @ 09:33:25
URL: http://pasteysplats.blogspot.com
Postat av: Simone

Ja om man har råd kan man ju välja ett alternativ som ger en möjlighet att slippa bilskatt. Det är väl det man är ute efter eller?

2008-07-09 @ 11:03:03
URL: http://patalompolitik.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0