Dags för misstroendevotum!

Nu kommer det bevis på hur alliansen medvetet vilseledde Svenska folket i valrörelsen med siffrorna om utanförskapet. Att 2 dgrs sjukskrivning räknas in och blir en del av deras sk utanförskap måste bemötas med ett misstroendevotum i riksdagen. Vem kommer annars att ha något förtroende kvar för det demokratiska systemet om det kan gå till på detta sätt utan att det beivras. Egentligen borde det bli nyval efter en sådan här historia men tyvärr tror jag inte att systemet har någon möjlighet eller vilja för att så skall bli fallet. Det kanske behövs en konstitutionsdomstol för att stävja politikers medvetna vårdslöshet med sanningen. Men de vill väl så klart inte riskera att bli tvungna att ta ansvar för sina handlingar, det är bara undermänniskorna i massorna som skall tvingas till det för att hållas i schack.
Alliansens beteende äventyrar och undergräver förtroendet för vårt demokratiska system och detta måste tas på fullaste allvar. Får detta passera obemärkt så lär det enbart ge näring åt ännu mörkare krafter (SD) att komma in i de demokratiska finrummen och vägen mot anarki och kaos i samhället närmar sig ytterligare.
När demokratins företrädare missbrukar och inte står upp för demokratins grundvalar är vi verkligen illa ute. Inse detta i tid.

image152

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0