Alliansen höjer skatten!

I KD:s eget mecka, lilla Götene skall man nästa år höja skatten med 40 öre. Ändå blir man tvingad till besparingar. Kan månne alliansregeringens frysning av uppräkningen av kommunalbidragen ha något med saken att göra? Kommunen ansåg sig ändå ha råd att införa "lyx"bidraget vårdnadsbidrag till de få som kommer ha råd att utnyttja detta.
Tänk vilken skillnad det kan vara. I Lidköping räckte det att Hedvall andades om att en ev. skattehöjning kan komma att behövas 2010 så var det en storm i ett vattenglas. I Götene höjer man 2009 men ändå räcker inte pengarna och där bygger man ändå ingen evanemangshall.
I alliansens Mariestad börjar effekterna av regeringens politik också få genomslag på det negativa sätt som oppositionen länge varnat för men majoriteten inte velat höra på, kostnaderna för socialbidragen börjar skjuta i höjden.
Ja får denna alliansregering fortsatt förtroende efter 2010 så är det nog skäl att be EU genomföra en undersökning av Svenska folkets mentala status för då är det nog något allvarligt fel, så blåsta som alla blivit av Maudan o co. 

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mariestad ja, där slopar man allt vad tillbehör heter då hemtjänsten serverar de gamla sin mat. Bort med sallad, bröd o smör, mjölk och annat. Ingen försämring enligt socialchefen (s), nä tvärtom blir det bättre???? Ja möjligen för kommunens kassa, knappast för de äldre.

2008-11-13 @ 21:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0