Aprilskämtet Reinfeldt!

Vi ska inte jaga några ungar sa Reinfeldt i valrörelsen men den 1:a April nästa år låter han film och musikindustrin göra det istället. Var det så alliansen menade när de sa att de skulle öka polisens resurser? Det var heller inte länge sedan det kom ett förslag från allianspolitiker om att kriminalisera 12-13 åringar. Undra om det var en förberedelse för att film o musikindustrin skulle kunna skicka hot o kravbrev till dessa unga som kanske är en ev. stor fildelningsgrupp?
Ja nu får alltså enskilda företag rätten av alliansen att agera polis, en privatisering av polisväsendet alltså. Nästa steg är väl att privatisera militären också så att vi likt USA kan skicka privat militär till oroshärdar för att tjäna pengar. Kan förstå att det inte är främmande för alliansen eftersom hela deras politik tycks gå ut på att några få skall tjäna pengar på flertalets olycka. Men tajmingen på införandet av denna lag är väl något av det första alliansen verkligen lyckats med. Man bryter ett vallöfte, och inför samtidigt lagen den 1:a April. Ja Reinfeldt är verkligen ett stort Aprilskämt hela han!

Fore!!!!

                                               

Kommentarer
Postat av: Ronny

Ja du Ove, Reinfeldt är illusionernas mästare helt i klass med Joe Labero. Skillnaden är att alla vet att Joe Labero lurar oss, men alltför många fattar inte att Reinfeldt och hans medhjälpare på den politiska scenen gör detsamma.

2008-11-22 @ 13:36:24
URL: http://ronson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0