Förbannade sossar!!!!!

Sossarna säger fortsatt ja till Lissabonfördraget, men VARFÖR? Ett fördrag som redan fallit skall promt sägas ja till i den svenska riksdagen. Vad är den dolda agendan?
Fackförbunden vill ha garantier för kollektivavtalen och den svenska modellen, men detta skiter tydligen partiet helt i. Och Wanja velar med Mona, antagligen för att inte riskera en ev. ministerpost efter valet 2010. "Moderatfasoner!"

Bra att Lars Ohly står rakryggad med Vänsterpartiets politik i förhandlingarna med sossar och miljöpartister. Fortsätt med det, för sossarna lär knappast tjäna på sitt högerförfall i längden särskilt inte när man låter prestige gå före gräsrotsideologin och fackförbunden som bör var den "röda tråden". Toppstyrning är inget bra alternativ, särskilt inte om man har så fruktansvärt dålig känsla för vilka önskemål och krav som finns i medlemsleden. Mona riskerar att bli en halt Lotta om hon inte skärper sig, för haltar gör hon betänkligt nu i förhållande till folket.

               

Kommentarer
Postat av: Ronny

Ingen tvekan Ove, jag hållera med dig vad gäller Lissabonfördraget. Att Mona och Wanja håller varandra i handen har säkert att göra med vad som de förväntar sig efter valet 2010. Risken är bara att Wanja får stå utanför den eftertraktade ministerposten om Mona med sina katastrofalt dåliga rådgivare får hållas. De är på väg att förstöra allt vad vi hoppats på om två år. Men man kan ju ändå hoppas på att Alliansens härjningar får några att ta sitt förnuft till fånga, nästa val kommer ju ändå inte att handla om att få bort Göran Persson. Det är bara att hoppas att den av högerpartiet så konsekvent marknadsförda "valfriheten" har avslöjats och genomskådats hösten 2010.

2008-11-15 @ 23:34:33
URL: http://ronson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0