Lär Stockholmarna cykla.

Såg en artikel hos Kommunalarbetaren om allianspolitikerna i Stockholms ovilja att bygga cykelvägar och underlätta för detta miljövänliga transportmedel, där det som bäst behövs kanske.
Stockholms trafikpolitiker Ulla Hamilton (m) förklarar för Hanne Kjöller i DN att stadens gator är till för bilarna och att fler dessutom ska få parkeringsplatser.
Däremot har de väldigt lätt att bygga förbifarter och då inte ens de effektivaste ur varken trafik eller miljösynpunkt. Detta visade ju med all önskvärd tydlighet Uppdrag Gransknings reportage om denna förbifart, och alla märkliga siffror utredningarna visade och hänvisade till. Ett reportage som nu lett till att miljödepartementet underkänner Vägverkets utredning av konsekvenserna för miljön. Man kan ju fråga sig vad alla som har betalt för att göra det jobb Uppdrag Granskning nu gjorde, har för sig under dagarna? Tydligen gör de inte det de skall iallafall, eller vågar inte?
Och här nere i Skaraborg får vi fortfarande dras med samma gamla E20, trots alla yviga löften som ställts ut av både Holger Gustavsson (kd) och Cecilia Widergren (m), i flera omgångar dessutom.

              
                                        
                                                     www.fotoakuten.se


Kommentarer
Postat av: Ronny

Hej Ove

Sprickan mellan kd och övriga partier i Allians för Sverige ser ut att vara större än jag anade! Men Holger och Cecilia ser ju glada ut ändå.

2008-11-17 @ 22:30:47
URL: http://ronson.blogg.se/
Postat av: Oven

Ja bilderna togs nog innan verkligheten började komma ikapp dem ;-)

2008-11-17 @ 22:52:18
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0