RR inget bilmärke.

Nej men Reinfeldt Retirerar är det en bra förkortning för. Nu backar han om a- kasseavgiften och erkänner själv att vissa lämnat kassan för att de inte har råd. Häromdagen stod Littorin i TV studion och påstod att ingen drabbats av ökade utgifter eftersom skatten sänkts. VEM ÄR DET SOM LJUGER? Ja de ljuger lika bra båda två enligt mig.

Nu är det också slut på överskotten i statens finanser. Nästa år och 2010 förväntas överskotten bytas mot underskott, TROTS UTGIFTSTAK! Dessa fantastiska utgiftstak som sades vara garanten för ansvarsfull ekonomisk politik. Minns vad Ulla Andersson (v) sade om dessa, - det är ingen ide att ha utgiftstak om man ändå inte har något golv mot sänkta inkomster!
Kanske är dags även för Anders Borg att ta till sig av Vänsterpartiets politik. Nu får vi ju dagligen bevis som visar på motsatsen av vad alliansen hävdar.
Och en annan fråga, vart har den s.k. arbetslinjen tagit vägen? Det var länge sedan man hörde detta ständiga mantra från alliansens företrädare, fungerar den inte längre?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0