Flamman om Bush-erans misslyckade privatiseringar.

En läsvärd artikel i Flamman om republikanernas misslyckade politik som i mångt och mycket direkt kan översättas till "vår" allians som bedriver exakt samma misslyckade politik här hemma, eller vad sägs om följande klipp ur artikeln:

Vid makten handlar det republikanska partiet om privatiseringar, privatiseringar och privatiseringar.
- Resultatet är en katastrof. Washington DC är fyllt av företag som enbart gör pengar på skattemedel. Och i samtliga fall där vi kan se att USA inte klarar av att få saker gjorda är de inblandade, återuppbyggnaden av Irak, återuppbyggnaden av New Orleans - allt detta var uppdrag som getts till den privata sektorn. Ett annat resultat har varit att vi nått nivåer av korruption, som vi aldrig sett förut.


Vem känner inte igen alliansens mantra i detta? Det är som det kommit direkt ur Odells eller Filippa Reinfeldts strupe via de kluvna tungorna.
Läs artikeln i sin helhet, för innan mitt klipp så handlar det om hur man på gräsrotsnivå flörtar med arbetarklassen men när det kommer till maktens boning då är det klippets innehåll som blir verklighet. "Nya" Moderaterna- arbetarpartiet, och nu skall man dra till med "Upp till kamp" o.s.v. Känns flörterna igen? Skall Sverige bli "lilla USA"? Ja får alliansen bestämma så är det otvivelaktigt så. Tur att det är val 2010 men aldrig har väl mindre än två år känts så avlägset som nu.


Kommentarer
Postat av: Ronny

Håller definitivt med Ove, tiden kryper fram när man har tråkigt. Men 2010 kommer och då j....

2008-10-30 @ 22:30:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0