Motsägelsefull Sahlin.

Mona Sahlin uttalar sig i samband med sin mp uppgörelse om både alliansen och Vänsterpartiet på ett väldigt motsägelsefullt sätt.
Bl.a. säger hon:
- Vi vill inte göra om misstagen som vi verkligen tycker att den moderatledda alliansen gjorde.
- De låste tidigt fast sig, kompromissade ihop sin politik, så nu när tiderna och villkoren blivit annorlunda står de helt tomma. De fortsätter att vara helt inriktade på ökat arbetskraftsutbud när det är arbetslöshet som är det riktigt stora problemet.
I nästa mening förklarar hon att:
- Vänsterpartiet inte får vara med för att de inte ställer upp på grunderna för ekonomisk politik.

För mig är det inget annat än att OCKSÅ låsa sig till en politik 2 år före valet, precis det hon säger att alliansen gjorde så fel.
När man samtidigt ser Ohly:s uttalande:

- Vi ställer inte upp några ultimatum. Vi är beredda att diskutera allt. Men för oss är det helt avgörande att vi kan komma överens om en politik för ökad rättvisa, bättre välfärd och klimatinvesteringar.
 

 Ja då blir man lite fundersam vad den socialdemokratiska partistyrelsen kokat ihop över huvudet på sina partivänner ute i landet. För jag har väldigt svårt att tro att detta beslut skulle vara brett förankrat. Och som de vise säger: - man är väl inte sämre än att man kan ändra sig (får vi hoppas)! Nu spelar man bara högern i händerna.

Källor: Kommunalarbetaren, Vänsterpartiet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0