Biblioteket engagerar men........

Ja flytten av biblioteket i Lidköping engagerar en del personer (som är emot) och nu har man gjort en snabb namninsamling står det i dagens NLT. På fyra och en halv dag hade man fått ihop 614 underskrifter. Engagemanget i detta fall gällde att flytten skulle ske till försäkringskassans gamla hus i stället för sockerbruket. Ett hus som är ute till försäljning och där inte ens kommunen vet vem som i så fall kommer att bli hyresvärd, eller om den nya ägaren ens har för avsikt att i så fall hyra ut det till kommunen.
Det man blir förvånad över är varför inte personalens önskemål kommer i focus när sådana här aktiviteter redovisas. Varför inte fråga initiativtagaren varför han åsidosätter det faktum (som råder i detta fall) att de anställda faktiskt vill att flytten till sockerbruket blir av, för att få funkionella lokaler med bra personalutrymmen, vilka tydligen varit under all kritik hittills.
Dessutom är det ju så att alla kommuninnevånare inte bor i tätorten och för dessa blir ju läget brevid nya resecentrum helt perfekt. Närmare går ju knappast att komma.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0