Holger har hakat upp sig.

Eller är det möjligen skrämselhicka som gör att han återupprepar sig i debatten? 2009-07-09 skrev Holger en artikel med rubriken, "Nu är det pensionärernas tur". 2009-08-17 så skriver han återigen, "Nu är det pensionärernas tur".
Vad menar karln egentligen? Är de så fullständigt tomma på idéer så att de nu skall försöka tjata in ett budskap som går tvärtemot vad deras politik innebär? Det är inte så konstigt att KD har problem i skuggan av Moderathögern. Om man upprepar en lögn tillräckligt ofta så upplevs det som en sanning till slut? T.o.m. det är gammal skåpmat Holger!

Vad det gäller Folkpartiet så är det nästan samma sak, fast i andra frågor då. Där är det friheten som prisas med hjälp av FRA, IPRED, Stockholmsfördrag och nu det senaste då, en enorm apparat för att övervaka skolorna som nu börjat konkurrera genom att ge för höga betyg. Jag undrar vad denna senaste övervakningsapparat kommer att kosta? För egen del tycker jag nog att det varit bättre att lägga de pengarna på ungarnas utbildning men det tycker inte FP naturligtvis. Deras ständiga rop på frihet kombineras hela tiden med enorma övervakningsmaskiner av dem som de säger skall vara fria.
Orsaken till att det gått inflation i betygen skyller Björklund på den senaste skolreformen, den som gör att det blir konkurrens mellan skolorna om eleverna. Lösningen är alltså övervakning av skolorna men mer frihet som då således innebär än mer övervakning. Det är inte så underligt att folk skrattar bakom ryggen på alla idiotier och ogenomtänkta förslag de slänger ur sig för att försöka vinna några billiga poänger. Är de verkligen så korkade allihop så de tror att folk går på deras skitsnack om frihet?




Kommentarer
Postat av: LIGIZT

Jag tillbedjer våran herre var dag i hopp att denne ska låta KD hamna utanför riksdagen nästa år hehe

2009-08-18 @ 01:36:29
Postat av: LIGIZT

Ahh.. Kunde ej låta bli att länka till ett intressant inlägg på PPs offtopic forum, M genom tiderna heter det.. http://forum.piratpartiet.se/Topic167976-14-1.aspx en rolig tillbakablick på deras historia. ;-)

Kan dock ej styrka sanningshalten i påståendena.

2009-08-18 @ 01:56:53
Postat av: Ronny

Tyvärr Ove så är det så att allt för många går på snacket om frihet. Vad gäller Holger så har han för länge sen tappat allt vad trovärdighet (och värdighet) heter. Paniken inför valet nafsar Spikenfiskar´n i ändan vilket visar sig i hans meningslösa och förljugna inlägg.

2009-08-18 @ 08:57:59
URL: http://ronson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0