Reinfeldt en bubbla som nu spruckit!

Det är faktiskt skrämmande att höra Reinfeldt uttala sig som han gjorde igår i Agenda. Att klyftorna ökar i Sverige beror nu enligt honom på finanskrisen. Visst, goddag yxskaft.
Att satsa skattepengar på att rädda industrijobb anser han vara att slösa med skattepengar.
När det gällde att rädda Carnegie hade han inga problem med att slösa med skattepengar.
Och att minska statens inkomster genom att sänka skatterna när vi redan har ett budgetunderskott, det är heller inte att slösa med skattepengar. Det är att ta ansvar för statsfinanserna.
Nu väntar han på nästa högkonjunktur för då kommer jobben tillbaka, vad folk skall leva av fram tills dess bryr han sig inte om överhuvudtaget. Han fattar tydligen inte vad det innebär att ha statsministeryrket. Ge karln en befattningsbeskrivning så han vet vad han skall göra!

Hur tusan kan man rösta fram en sån här pajas till makten bara för att man vill ha några kronor mindre i skatt på kort sikt när det på lång sikt innebär en utarmning av landet och att alla kommer att få mindre pengar och välstånd?

Kommentarer
Postat av: Ronny

Han säger sig vilja bli en ny landsfader i klass med Erlander. Det är dömt att misslyckas från första da´n, Erlander var en samhällsbyggare, Reinfeldt är enbart en egoist med storvulna statsmannatankar. Tack och lov får han med största sannolikhet inte chansen att fortsätta sitt raserande av Sverige efter valet 2010.

2009-08-31 @ 14:57:57
URL: http://ronson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0