Spyker ger sig inte och Reinfeldt darrar på manschetten.

Tydligen har de lagt ett nytt bud på SAAB och väntar svar från GM i morgon. En liten stjärna som tänds för de anställda denna söndag?
Annars tycker jag kvällen höjdpunkt var, att se den numer av opinionssiffror och egen klantig politik pressade Reinfeldt i Agenda. Han har väldigt svårt att kommunicera i trängt läge och letar konstant efter yttre faktorer att skylla ifrån sig på. Långt ifrån den självgode och självsäkre "statsman" han ville ge sken av i valrörelsen när han hade opinonssiffror och media med sig. Nu låter han bara futtig och tärd av den verklighet som kommit ikapp honom.

Rösta rätt rösta V 2010!

Kommentarer
Postat av: Johan

Nja, det blir nog Piratpartiet 2010, det är det enda partiet som inte vill massavlyssna medborgarna och som verkligen värnar demokrati, yttrandefrihet och medborgarrätt även i vårt digitala samhälle!

2009-12-21 @ 08:44:36
Postat av: Weine

Fast vet du det Johan ifall du röstar på Piratpartiet kommer det ändå att gynna Moderaterna. Bättre att rösta åt vänsterhållet.

2009-12-21 @ 11:54:36
Postat av: alf

Det finns förhoppningsvis en gräns för svenska folkets tålamod. När det inte längre räcker att lägga huvudet på sned och se ut som en förkrossad St:Bernards hund....

Hörs Alf

2009-12-21 @ 20:36:51
URL: http://alfnorberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0