En viktig pinne!

Villa - Sirius 3 - 3 och det var nog rättvist även om straffen Sirius kvitterade på kändes billig. Andra halvlek såg ändå bra mycket bättre ut än första, trots att det blev förlust under de sista 45 minutrarna med 0 - 1. Denna poäng kan ändå visa sig väldigt viktig när serien skall summeras. En som verkligen visade framfötterna under den andra halvleken var Hammarbyförvärvet Linus Rönnkvist. Det var nog det bästa jag sett honom prestera hittills. Det verkar som han börjar bli riktigt hemtam nu. Annars var det en fröjd att se när Andreas Eskhult tog fart, helt jämförbar med en 100 procentig Daniel Andersson. Och Viktor Broberg, inte att förglömma, ett ständigt orosmoment även om han hade "vänligheten" att inte sätta ngn pyts denna afton. Kul att se honom tillbaka på "hemmaplan".