Litt-urin.

Undra om det finns någon som inte är trött på vår patetiska regering i dessa tider. Så länge högkonjunkturen varade så hördes de vitt och brett ang. hur bra allt var och allt bra som deras regerande hade lett till.
Idag hörs de knappast alls.
Det fanns en näringsminister för ett tag sedan ( ja hon kallades det iaf), henne varken hör eller ser man i dessa dagar. Kanske hon är hemmavid för att göra ansökningar om EU-bidrag. Familjens försörjning måste ju tryggas är klart.
Littorin uppträdde i aktuelltstudion som en barnunge i sandlådan. Långt borta var den kaxige gaphals som hade mage att skryta om sin köpta examina på regeringens hemsida. Verkligheten har kommit ikapp även på ministerområdet verkar det som. Han såg faktiskt ut som han hade gjort ner sig, av minen att döma.
Borg och Odell uppträder som ett sambopar och presenterar ett nytt bankpaket på 50 miljarder men lyfter inte ett finger för att underlätta för de arbetslösa.
"Tomhylsan" lägger ner försvaret och startar AB Legosoldat Sverige.
Och Reinfeldt har fullt upp med sin image, regerandet får komma i andra hand. Han vill ju verka statsman han.
M.m m.m m. .......................
Det skall bli skönt när detta mellanår (EU-val) är över och 2010 infinner sig. Då kanske vi kan "komma tillbaka till framtiden" när valet går av stapeln!

2010

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0