"Strålande" Maud!

Centers "Thatcher" har gjort en Center da capo. Krokodiltårarna strömmade nerför kinderna och likheten med Stureplansfiaskot Federley och hans svek i FRA frågan var slående. "Cesium Maudan" får nog hitta på något nytt nästa gång för inte kan väl Centerfolket luras till stående ovationer (masspsykos) en gång till med samma trick?
Hon gjorde det för att trygga framtiden för barnbarnen kved hon, men sanningen är nog en helt annan. Alliansen fick inte spricka p.g.a. Centern en gång till, punkt slut! Vad barnbarnen beträffar så lär ju både de och 1000-tals generationer framöver ha arbete med allt avfall och till att vårda patienter som blivit sjuka vid uranbrytningen, kanske Ranstadsverket får en nyrenässans? Det kanske de behöver i Skövde när nu Volvo går på knäna, dessutom har de ju kärnsjukhuset nära till hands. Kanske rentav Kinnekulle kan bli intressant för ngt Canadensiskt gruvbolag (för vi vill ju inte att vinsten från eländet stannar i Sverige)?
Sälj ut alla våra naturtillgångar i Odells anda så att andra får profitera på oss såsom vi hjälpt till att profitera på ex. afrikanska länders naturtillgångar. Då hålls folket fattigt och försöker de resa sig så är det bara att "hjälpa" dem att få igång en konflikt och sedan hålla brasan lagom igång.
Tillbaka till ämnet igen. Maud har nu kallat till överläggningar med oppositionen för att få en bred parlamentarisk enighet kring energipolitiken med deras förslag som underlag. Vilken vänlighet (ironi). Detta har hon bjudit in till på samma tidpunkt som statsministerutfrågningen skall äga rum i Riksdagen. Är det någon som tror att detta är en slump? Så till den milda grad smutsar man ner Riksdagsarbetet från alliansens sida, man har helt enkelt inte respekt för någonting. Psykopatiska drag? Kanske är det bara desperation och ett försök att så split i oppositionen?
Hela deras utspel är dessutom ingenting värd. Inget nytt angående att säkra tillgången på energi. Detta klargjorde också Lars Ohly på ett mycket bra sätt i aktuellt i går när han sa att inget kärnkraftverk kommer att stängas innan energin från det är ersatt med annan energi. Kan det bli tydligare? Bra gjort Lars! 


Solen, den bästa energikällan av alla. Tyvärr så lär utvecklingen av alternativen avstanna nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0